Okulda tehdit ediliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana bir abi tavsiyesi lise üniversite gibi yerlerde sınavları kolay, bölüm kolay okurum diye gitme otur mezun kal ders çalış gerekirse başka devlet lisesine git. Amerika'da insanlar iyi bir eğitim almak için değil gittiği üniversitede tanışacağı insanlar için iyi bir üniversiteye gitmek istiyor. Ortamın kötüyse sen de orada gelişemezsin net.
Seneye o okula geri gideceğim umarım hocam.
 
Öyle gezen kimseyi görmedim zaten de tayt crop gibi şeylere bile laf eden yobazlar var onları anlamıyorum hocam :)
Hocam yobazlıktan değil biz oraya ka$arlık yapmaya değil eğitim almaya gidiyoruz.
 
Arkadaşlar merhaba,

Olay dün yaşandı, bizim sınıf iki gruba ayrılmıştı işte biz de sınıfta oturmuşuz iki arkadaşla saçma sapan şakalaşıyoruz. Sude diye biri var hep kıçını açıp dolaşan bütün arkadaşları erkek olan kendini bir şey zanneden bir ergen. Montunu çıkardı ipince bir cropla gelmişti ben de oldu bir de sütyenle gelseydin dedim. Ama devam ettirmedim. Oğlum bak seni döverim falan diyor ben de ya iki espri yaptık dedim. Olayın ciddiyetini anlamamıştım. Sonra sen çıkışta gel hele dedi. Ben de ufak tefek bir kız bir şey yapmaz giderim dedim. Baktım sonraki ders herkes etrafıma toplandı oğlum sen bittin falan diyorlar ben de babamla eve gittiğim için hiçbir şey yapamazsınız diyorum. Sen görürsün diyorlardı. Çıkışta okuldan çıkarken arkadan takip ettiklerini fark ettim. Bak hele bak dediler bakmadan arabaya bindim. Bugün de birkaç tane kız geldi sınıfta otururken kız abisini çağırdı istediğin kadar polisi ara babanı çağır arabanı patlatır oğlum onlar falan dediler. Ben inanmıyorum tabii araba patlatma şeyine. Neyse işte bu kız okula gelmedi bugün bütün mahalleyi toplamış çıkışta bekleyeceklermiş. Ben de müdür yardımcısına karnım ağrıyor diyerek babamı çağırttım. Babam konuştu müdür yardımcısıyla bu çocuğu tehdit ediyorlar falan diye. Müdür yardımcısı bu okulda normaldir diyor. Normalde saat 3 gibi çıkıyoruz. Ben dolmuşla eve gidiyordum. Bazen de dolmuş geçmiyor babam alıyordu. Artık saat 5'e kadar okulda kalacağım. Babam işten çıkıp beni alacak. Ama bu ucubeler büyük ihtimalle peşimi bırakmayacaklar. Bir de tacizci damgası bastılar, arkadaşlarım falan var okulda üzülüyorum. Karakola gitmek için biraz daha bekleyeceğim eğer bırakırlarsa gitmem. Ama bırakacaklarmış gibi gelmiyor. Sizce ne yapmalıyım?

Derhal polise şikayet et tehditten.
 
Seni tehdit etmeleri normal. Kalkıp da bir kıza giydiği kıyafet sebebiyle "sütyenle" gelseydin diyemezsin, dersen dayak, tehdit yemen içten bile değil. Senin yaptığın doğrudan tacize giriyor, bu söylemi herkes "şaka" diye geçiştirmez.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı