Okulda yaşadığınız tuhaf olaylar

Almanca sınavına girecektik. Tabii ki çalışmamıştım ve kopya hazırlamıştım. Sınavlar kelebek oluyordu ve şansa en arka cam tarafı gelmişti. Bence hocanın görmesine imkan yoktu. Küçük bir kağıt hazırlamıştım ve elimde duruyordu. Hoca ne hikmetse en önden benim kopya çektiğimi görmüş. Sanki içine doğmuştu. Sonra geldi yanıma elimi açtı ve direkt kopyayı aldı , hocam çekmedim falan diye geçiştirdim. Yazdıklarımı silip tekrar yazdırdı. İşin garibi sınavdan 72 aldım :D

Bir başka anım temel dini bilgiler öğretmeninin dersinde alarm kurmuştuk bir site üzerinden sesini de yangın vs. olunca zil çalar ya onun gibiydi. Hoca direkt akıllı tahtanın fişini çekmişti. Sonra da bunu kimin yaptığını sormuştu. Sonra akıllı tahta ile en çok uğraşan ben olduğum için bilin bakalım ne oldu ?

Diğer bir anım ise coğrafya dersinde telefondan mehter marşı açmıştım :D . En arkada olduğum için hoca duyuyor ama kimin yaptığını bulamıyordu. 2-3 saniye açıyordum zaten.

Almanca öğretmenini sınıfça taklit ederdik. Hoca çıldırırdı. Hoca "Hörst!" diye bağırmıştı. Sınıfça onun taklidini yapmıştık. En arkada değişik sesler çıkartıyorduk. Hoca her seferinde disipline vereceğini söylüyordu. Ancak kimin yaptığını bulamadığı için sürekli suçu olmayan birini disipline vermekle tehtit ediyordu.

Sonra çok sevdiğimiz kimya öğretmenin resmini akıllı tahtaya koymuştuk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı