Okulda zaman geçirmek için ne yapılmalı?

Ben yatıyorum öğle arasında. Bazen daha da uzayabiliyor. Origami yapabilirsin ya da arkadaşlarla satranç oynamak eğlenceli oluyor.

İnternetten 2. el MP3 çalar ve kulaklık al. Bunları senden almazlar değil mi telefon değil sonuçta.

İnternetten 2. el MP3 çalar ve kulaklık al. Bunları senden almazlar değil mi telefon değil sonuçta.
Onların okulunu bilmem de bizde bluetooth kulaklıkları bile yasak tutuyorlar. Telefonları dolaba koyuyoruz adamlar üstünüzde bluetooth kulaklık da olmayacak diyorlar. Mp3 çalar görürlerse duvara fırlatırlar herhalde.

Herkesin okulunda telefon yasağı var ama bizim okulda telefonla her yerde gezebiliyorsun neredeyse. Hiçbir şey dediklerini görmedim ders haricinde, o da atlatılabiliyor. Sözde telefon yasağı var ama bu durumdan şikayetçi de değilim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde direkt dolaba kilitletiyorlar anahtar sınıf başkanında sadece hocalar izin verdiğinde açıyor dolabı öyle alabiliyoruz. Hapishaneye tıksalar daha özgür olurdum.

Bizde direkt dolaba kilitletiyorlar anahtar sınıf başkanında sadece hocalar izin verdiğinde açıyor dolabı öyle alabiliyoruz. Hapishaneye tıksalar daha özgür olurdum.
Bizde direkt toplayıp müdür yardımcısına götürüyorlar sjshshsjs.

Telefonlar toplanıyor, bazen kitap okuyorum, teneffüslerde ve öğle arasında ne yapabilirim?
Üstteki arakadaşın dediği gibi uyuyabilirisn ben bazen uyuyorum güzel geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…