Okulda zaman geçirmek için ne yapılmalı?

Vallahi öyle uyuyun gitsin. Hem evde daha fazla vaktiniz olur uykudan tasarruf ettiğiniz için .

Vallahi ben uyuyamıyorum geçen uyuyayım dedim kafama kağıttan uçak geldi ulan liseye geldik hala kağıttan uçak atıyolar. Bende geri atayım dedim hoca yerleri temizlettirdi /:

Ben telefonu açıp arkasınada kitap koyarak film izlerim. Telefon toplatılması kötü olmuş.Resim çizim falan yapabilirsin.En arkada oturduğun sürece herşeyi yapabilirsin.

İnternetten 2. el MP3 çalar ve kulaklık al. Bunları senden almazlar değil mi telefon değil sonuçta.
Yarın müdüre sorarım, sıkıntı etmezse alırım birtane.

Bizde direkt dolaba kilitletiyorlar anahtar sınıf başkanında sadece hocalar izin verdiğinde açıyor dolabı öyle alabiliyoruz. Hapishaneye tıksalar daha özgür olurdum.
Bizde kutu geliyor bütün telefonlar toplanıp depoya götürülüyor ve dolapta kapıda kilitleniyor.

Çizim yapmayı seviyorsanız defterinize eskizler yapabilirsiniz. Ben genelde canım sıkıldığında resim yapıyordum.
Çizim yapmayı seviyorum ama tahmin et ne eksik

Tuslulara izin verilir. Java destekli olandan al oyun oyna.
Sanmıyorum uno oymanak bile disiplin suçu bizim okulda.

Hocam uno disiplin suçuysa mp3 çaları duyan müdür sizi ters kelepçe alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…