Vallahi ben uyuyamıyorum geçen uyuyayım dedim kafama kağıttan uçak geldi ulan liseye geldik hala kağıttan uçak atıyolar. Bende geri atayım dedim hoca yerleri temizlettirdi /:
Bütçe ayarlayabilirseniz akıllı saat alıp kullanabilirsiniz. Telefondan farkı yok ve kamera olmadığı için neredeyse tüm okullarda serbest. Ben 2 gün önce Samsung Galaxy Watch 5 44mm ve Samsung Galaxy Buds 2 aldım. Yarın elime ulaşacak.
Bütçe ayarlayabilirseniz akıllı saat alıp kullanabilirsiniz. Telefondan farkı yok ve kamera olmadığı için neredeyse tüm okullarda serbest. Ben 2 gün önce Samsung Galaxy Watch 5 44mm ve Samsung Galaxy Buds 2 aldım. Yarın elime ulaşacak.
Onların okulunu bilmem de bizde Bluetooth kulaklıkları bile yasak tutuyorlar. Telefonları dolaba koyuyoruz adamlar üstünüzde Bluetooth kulaklık da olmayacak diyorlar. MP3 çalar görürlerse duvara fırlatırlar herhalde.