Okulda zorbalığa uğruyorum

190 boyun var 2 yapıştır geç. Boyuyla dalga geç. İşine bak cüce de. Olurda kavga büyürse sağlam geçir. Esenyurtta böyle işliyor. Belki işe yarar. Şahsen ben ve çevremde karşı atak işe yarıyor. Kötü örnek olmayayım ama seçeneklere ekle. Bunu yapabilmen için sinirlenmen gerek.

Lisede de uğramayacağı ne malum?

Anlaşılan okul bitene kadar bize rahat yok.
190 boyun var 2 yapıştır geç. Boyuyla dalga geç. İşine bak cüce de. Olurda kavga büyürse sağlam geçir. Esenyurtta böyle işliyor. Belki işe yarar. Şahsen ben ve çevremde karşı atak işe yarıyor. Kötü örnek olmayayım ama seçeneklere ekle. Bunu yapabilmen için sinirlenmen gerek.
Nasıl kavga edeceğimi bilmiyorum.

Güçlü değilim korkuyorumda ya da korkmuyorum sadece diyemiyorum.

Bak hayatın boyunca bu şekil de insanlar çıkacaktır karşına onlardan kaçamazsın bir gün hesaplaşman lazım ya şimdi bu yaşında daha findanken ya da evlendiğin de veya bir kız arkadaşın olduğunda elin adamı gelip seninle dalga geçerse ne yapacaksın. Dayak yemekten korkma dayak yedikçe dayak atacaksın çekinme ürkme onun senden veya senin ondan üstünlüğün yok sadece baskın olur ya horoz olup ötersin ya da tavuk olur yumurtlarsın.

Aga mesela koridorda gördün ya da sınıftsın arkadan enseye şaplak ne haber la cüce napıyon? Gel kantine gidelim tarzı arkadaş gibi davranıp alaycı tavırla konuş. Tabii ki sen onlarla konuşmayıp tek taraflı laf yiyorsan bu samimiyeti tuhaf karşılarlar. Önce ona yakınlaşacaksın. Arkadaşlar arasında ufak tefek alaylar sorun değildir. Mesele işi uzatmakta. İş uzarsa zorbalık olur. Sende uzakacaksın. O bu durumdan rahatsız olup ya sana daha fazla laf atacak ya da senden uzaklaşacak. Bu işler böyle.

Aga kilo al ben lisede 176 boyum 95 kilom vardı her kavgaya girebiliyodum sende az kilo al spora falan git mis gibi olursun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı