Okulda zorbalık uğramak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Halinden haberi olmayıp ya da olupta takmadan geçiştiren insanlar köle olmaya mahkumdur. Bu zinciri kırmak pek kolay değil maalesef fakat imkansız da değil. Eğer bu şekilde devam edersen sadece okulda değil, hayatının her alanında zorbalık görmeye devam edersin. Sana kavgacı sert asabi ol, karakterinden ödün ver demiyorum fakat yeri geldiğinde masaya yumruğunu vurup bende varım demen gerekiyor. Kendini yavaş ama emin adımlarla alıştır dostum. Emin ol kendine güvenmeye başladığın anda devamı kesilmeden özgüvenin artmaya devam edecek.
 
Öğretmenlerinizle konuşmayı denediniz mi? Ne kadar alttan alırsanız o kadar üstte çıkarlar. 2. bir seçenekte saat ve adres verin. Technopat olarak dağıtalım. (!)
 
1.75 70 kiloyum.
Sırada uyurken saçımı çekerler uyurken sıraya vururlar.
Diyeceksin ki : " Arkadaşlar şakayı kaldırıyorum diye ağzıma da s*çmayın yani." Anlayan anlar anlamıyorlarsa basacaksın arkalarına tekmeyi. Sanırım tek bir elden çıkmıyor bu, sınıfın egosu tavan sünepesi varsa muhtemelen onun altından çıkıyordur. Hemen her okulda var. Gidip kendinizi savunma amaçlı Muaythai öğrenebilirsiniz ( Bir arkadaşım boyu benden 15-20 cm kısa ve kilo olarak ta düşük olmasına rağmen öyle tekniklerle sınıftakileri deviriyordu, kimsenin gözünün yaşına da bakmıyordu. ) Bir kere kendini ispatlarsan zaten kimsenin sana aynı hareketleri yapmaya bir tarafı yemez.
 
Kendini korumayı öğren kendini ezdirme. Sen buna tepki vermedikçe daha çok üstüne gidecekler.
 
Yok hocam intihar etmeyi planlıyorum daha fazla dayanamıyorum.
Ben 15 senedir ailem üzülmesin diye bunlarin hiçbirini anlatmadım.
Ciddi olarak demediğiniz farz ediyorum. Sırf böyle bir sebepten böylesi düşüncelere gitmeniz hiç akıllıca değil. Hiç yoktan aile bireylerinize belirtin başka okula aldırsınlar.
 
Yok hocam intihar etmeyi planlıyorum daha fazla dayanamıyorum.
Ben 15 senedir ailem üzülmesin diye bunlarin hiçbirini anlatmadım.
Tamam işte git yazıl bir dövüş kursuna, herhangi birisi olur. Özgüven kazanırsın bu sayede.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı