Okulda zorbalık uğramak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kardeşim korkma bu kadar ne yapacak ya seni mi öldürecek? Bak sana yemin ederim 15 kişi etrafımı sarmıştı ben tek yine üstlerine doğru gittim. Korkma kardeşim korkma bu tipleri çok gördüm. Sende korkma ki zorbalığa maruz kalma.

Hocam sinıftada sevilen biri değilim.
 
Açıkçası böyle tiplerle uğraşmaktansa şansımı denemeyi seçerim. En azından sınıf değiştirmeyi deneyebilir.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Etkili hareketler.
 
Bir kere yapmıştım dayak yemiştim bayağı bir kere yumruk atıp dayak yemiştim daha vuramadın o an korkmuştum.

Hani saçımı çektiği olmuştu kolumu cevirdiği şakasına yaptığını sandı herhalde tam anlamadım.

Kanka bir arkadaş gurubu oluştur 10 kişilik falan hep onların yanında gez bir şey yapamazlar.
 
Korkarsan sinersen daha fazla üstüne gelirler. Yanlış bir davranışta bulunduklarında gerek lafla gerek hareketle karşılık vereceksin. Tepkiyi aldıkları zaman tekrar yapamazlar. Dışlanma konusuna gelince böyle arkadaşların olacağına yanlız kalmak daha iyidir.
 
Zorbalık görmen senin hatan. Bu dünyada masaya çıkarıp malafatı vurmazsan sana malafatı gösterirler. Efendilik yetmez çalışmak lazım. Diş göstersen yiyeceğin iki yumruk atacağın bir yumruktur ama bir daha yemez sana sataşmaya çünkü kavga çıkacağını bilir. Akıllı olacaksın, önce diş göstereceksin sonra idareye şikayet edeceksin. Kavga çıkınca bir taşla iki kuş vurmuş olacaksın. Beni zorladı diyeceksin, kendimi savundum diyeceksin. Kurt olmazsan çakallar seni çiğ çiğ yer. Bunu lisede aşmazsan ileri sıkıntı çekersin bu daha ne ki... hayat neler gösteriyor. Allah beterinden korusun bunlar ergen işler olsa da hayatta hiçbir zaman kendinizi ezdirmeyin gerekirse tek kalın ama her şey gelir geçer onu kafandan atamazsın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı