Okuldaki bir kızla nasıl tanışılır?

Yanına gidip hoş göründüğünü ve tanışmak istediğini söyle. Dışarıda bir yerde buluşma teklif et, kabul etmezse sosyal medya adresini iste. Büyütülecek bir durum yok, o da normal bir insan.

Öğrenmeye çalışacağım.

Aşk değil sadece hoşlanıyorum o kadar ve tanışmak istiyorum ve nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Bence 3 hafta birbirinizi tanımanız çok erken şu an açılsan o da seni sevse sevgili olsanız bence en fazla 1 ay sürer yanlış anlama ama. İlk önce birbirinizi tanıyın bence normal arkadaş gibi takıl sonra ilerleyen zamanlarda sohbetinizi artırırsanız kızın isteyip istemediğini anlamış olursun. Ona göre ne yapacağını karar verirsin. Benim sana tavsiyem acele etme zor olabilir ama ilişkinin uzun sürmesini istiyorsan yavaş davran. Kolay gelsin

Kantinden bir şeyler ısmarla mesela tost çikolata falan.

Reis işte tanısam neyse bir tanışsam nasıl tanışacağımı bilmiyorum mesela onunla konuşmak için aklıma bir konu gelmiyor aynı sınıfta neyse ders falan ama o 10.sınıf ben ise 11.sınıf
Bence 3 hafta birbirinizi tanımanız çok erken şu an açılsan o da seni sevse sevgili olsanız bence en fazla 1 ay sürer yanlış anlama ama. İlk önce birbirinizi tanıyın bence normal arkadaş gibi takıl sonra ilerleyen zamanlarda sohbetinizi artırırsanız kızın isteyip istemediğini anlamış olursun. Ona göre ne yapacağını karar verirsin. Benim sana tavsiyem acele etme zor olabilir ama ilişkinin uzun sürmesini istiyorsan yavaş davran. Kolay gelsin.

Benim de amacım zaten sevgili olmak değil başlarda arkadaş olalım bir bakalım o benden hoşlanacak mı ona göre davranırım zaten.

Reis işte tanısam neyse bir tanışsam nasıl tanışacağımı bilmiyorum mesela onunla konuşmak için aklıma bir konu gelmiyor aynı sınıfta neyse ders falan ama o 10.sınıf ben ise 11.sınıf

Benim de amacım zaten sevgili olmak değil başlarda arkadaş olalım bir bakalım o benden hoşlanacak mı ona göre davranırım zaten.

Ya iyi davran arkası gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı