Okuldaki bir kızla nasıl tanışılır?

Merhaba arkadaşlar. Ben özel bir okula gidiyorum. 11.sınıfım ve okulumda bir kız var arkadaşlar ilk günden beri bayağı hoşlanıyorum aslında ve onunla tanışmak istiyorum.
Fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yemekhanede bazen koridorda bazen göz göze geliyoruz fakat nasıl tanışacağımı bilmiyorum yanına gidip ne söyleyeyim bilmiyorum bu arada hoşlandığım kişi 10.sınıf. Aynı sınıfta olmadığımız için nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Sohbete bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam benim bi taktik var bu taktikği yeni buldum "Selam Yawrum" de ben böyle 1 kız düşürdüm ama bana güvenme güvence vermiyorum ben.

Reis işte tanısam neyse bir tanışsam nasıl tanışacağımı bilmiyorum mesela onunla konuşmak için aklıma bir konu gelmiyor aynı sınıfta neyse ders falan ama o 10.sınıf ben ise 11.sınıf

Benim de amacım zaten sevgili olmak değil başlarda arkadaş olalım bir bakalım o benden hoşlanacak mı ona göre davranırım zaten.
Kanka 1 yaş büyüksün zaten yürü git konuş.

Kanka 1 yaş büyüksün zaten yürü git konuş.
Kanka bu olayın bence pek yaşla alakası yok yani şimdi ben gidip ne diyeceğim nasıl tanışacağım hani bilgim yok.
Şimdi baktım kız 10. sınıf öğrencisi imiş, sınıf arkadaşı zannetmiştim. Dediğin daha mantıklı, yanına oturduktan sonra da kaça gittiğini sorabilir sanki bilmiyormuş gibi.

Tamam normalde hep en yakın arkadaşıyla otururlar beraber bende yakın arkadaşımla gidip yanlarına otururum bunu bir düşüneyim yapılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı