Okuldaki Gizli Wi-fi'ye bağlanma

bepo-ms

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar okuldaki wi-fi'yi hoca gizlemiş sadece hocalar bağlanabiliyor sanırım. Sınıfta modem gibi şey arada bir mavi oluyor(yani biri bağlanıyor). Arkadaşlar bana bu wi-fi gizlenmiş dediler. Ben buna nasıl bağlanırım?

Wifi ekle diyoruz.
İsim kısmına ” F@tih “ yazıyoruz ve bağlan diyoruz.
Şifre kısmını ise” !1qaz2WSX3edc4RFV%56 “ olarak giriyoruz ve bağlan diyoruz.
Wifiye bağlandıktan sonra internete giremiyorsanız Google Play’daki F-Secure Freedome VPN uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekmektedir.
Eğer yukarıda sizlerle paylaşmış olduğumuz şifre hatalı ise, alttaki diğer alternatifleri deneyerek mutlaka sonuca ulaşabilirsiniz.
Deneyebileceğiniz ve Türkiye genelinde kullanılan diğer şifre kombinasyonları;
Ağ adı : F@tih (bu hep sabit)
Şifre : F@M2015i#Eb23TC
Şifre : f1@2t34ih5
Şifre : Fatih.1234
Şifre : 34i3s0t00 (sonbaki ler sıfır :) bazı tarayıcılarda o olarak gözüküyor.)
Şifre : verdijm@n1453

Alıntı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam denedim olmadı. Küçük harfle f@tih diye bi ağ var ona bağlanıyor ama girmiyor. Daha önceden bir de büyük vardı ona bağlanıyorduk.

f@tih ismine sahip neredeyse bütün Cisco AP'lerin şifresi değişti. Zaten çoğu 10.*.*.* bloğundan IP almasına rağmen internete girmiyor. Aşağıdaki alıntıda olabilecek bütün şifreler mevcut.
!1qaz2WSX3edc4RFV%56
F@M2015i#Eb23TC
f1@2t34ih5
Fatih.1234
34i3s0t00 (Sıfır, "O" değil.)
verdijm@n1453

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı