Okuldaki Kavganın Sonuçları Ne Olur?

Sınıfta ben telefondan oyun oynuyordum oyuna çok sinir oldum ve oyuna küfrettim. Sonra başka bir sırada oturan öğrenci bana sensin o dedi sonra ben bunun yanına gittim. Ne diyorsun diye hemen boğazıma yapıştı, boğazımı sıkmaya çalıştı. Ben de buna bir yumruk attım. Gitti kafasını kalorifere çarptı. Sonra ambulans geldi götürdüler, karakolda benden şikayetçi olmuş. Sizce bana bir şey olur mu?

Merak etmeyin ilkokul kafasında olduğunuz için iki tarafa bir şey olmayacaktır. Olmadı bu sefer bir daha kırarsın :D
 
Darp raporu almışsa bu durumda sen suçlu konumuna düşüyorsun. Annen onun ailesine ulaşıp senin adına özür dileyecek ve şikayetçi olmamasını isteyecek. Belki sen de özür dilemek zorunda kalacaksın. Eğer şikayetçi olursa siciline işlenecek. Olmazsa okulda disiplin cezası alıp geçeceksin.

Bende darp raporu aldım.
 
Yaşınız kaç? İlk teması o mu kurdu? Karşıdaki kişinin ailesi nasıl biri ve kalorifere kafasını çarptığında nasıl bir darbe oluştu? Oluşan hasar basit bir tıbbı müdahale ile geçen bir hasar mı?

Yaşımız 15 ilk teması o kurdu sonra bende kendimi savunmak amacıyla bir yumruk attım sonra gitti kafayı kalorifere çarptı kafası yarıldı galiba.

İlk müdahaleyi yapan her zaman suçludur. Siz kendinizi savunurken böyle böyle oldu o yüzden vurdum derseniz kurtulursunuz. Tabii şahit olması gerekecek gibi.

3 tane şahit var.
 
Yaşımız 15 ilk teması o kurdu sonra bende kendimi savunmak amacıyla bir yumruk attım sonra gitti kafayı kalorifere çarptı kafası yarıldı galiba.



3 tane şahit var.

Sınıf ortamında olduğunuz için ilk teması kim kurdu önemli değil. Poliste sıkıntı olmaz aileler uzlaşır ancak müdürün inisiyatifine de bağlı olarak 3 gün uzaklaştırma alabilirsiniz. Okul dışında ne yaparsanız yapın ancak okul içinde kimseye dokunmayın. Siciliniz temiz kalsın.
 
Hepsi zaten aynı benim anlattıklarını diyorlar yarını savcılığa gideceğim.

Hocam çok bir şey çıkmaz o zaman anlaşmaya falan gidilir muhtemelen sicilinize işlemez diye tahmin ediyorum iki taraf da suçlu gibi bu size ders olsun bir daha böyle bir olay olursa alttan alın sana değildi kanka falan deyin geçiştirin iki taraf için de daha iyi olur
 
Hocam çok bir şey çıkmaz o zaman anlaşmaya falan gidilir muhtemelen sicilinize işlemez diye tahmin ediyorum iki taraf da suçlu gibi bu size ders olsun bir daha böyle bir olay olursa alttan alın sana değildi kanka falan deyin geçiştirin iki taraf için de daha iyi olur.

Dostum benim annem vefat etti böyle küfürleri ben kaldıramıyorum oğlan zaten çok saldırgan her teneffüs başka birine sarıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı