Okuldaki Kavganın Sonuçları Ne Olur?

Ortada kışkırtma var diyebiliriz çünkü diğer çocuk beni kışkırttığını savunuyor. Kanıt şahitler bu durumu çözerse evet giriyor.
Hocam yani mantiken arkadaş oyuna küfür ettiyse ve diğer kişi sensin o dediği zaman kışkırtmaya girmez mi? bundan sonra ilk müdahale karşı taraftan. Bence sizde haklısınız meşru müdafaa.
 
15 yaşında 2 lise öğrencisinin kavgasının meşru müdafaa kapsamına girmesi çok zor. Çocuğun ciddi bir durumu yoksa sıkıntı olmaz genelde arabulucukla çözülür sorun.

Katılıyorum anlaşma yoluna gidilir gibi gözüküyor karşıdaki çocuk gereksiz agresif tepki vermiş.
 
Başın sağ olsun dostum :( eğer olayın geçmişi de var ise sizi haklı durumuna getirebilir daha önce bir olay yaşadınız mı veya kavga ettiğiniz kişi nasıl biri maddi durumu bile önemli bu ülkede.

Dostum çocuk dengesiz biri önceki teneffüs de geldi yine boyun kilidine aldı beni ben bir şey yapmadım işte bu bir şey yapmadığımdan cesaret aldı böyle bir şey yaptı.
 
Dostum çocuk dengesiz biri önceki teneffüs de geldi yine boyun kilidine aldı beni ben bir şey yapmadım işte bu bir şey yapmadığımdan cesaret aldı böyle bir şey yaptı.
Bu konuda mahkemelik bir durumun olacağını düşünmüyorum. Eğer olaylar gerçekten anlattığınız gibiyse ve mahkeme boyutuna ulaşırsa adınıza yapılacak iyi bir savunmayla hakim size bir ceza vermeyecektir. Yine de durumun sakince büyükler tarafından konuşulup uzlaşılması en mantıklısı. Okul açısından ise okul idaresinin bir yaptırımı olabileceğini düşünüyorum. Gönlünüz rahat olsun ve bundan sonra daha dikkatli olmanız sizin için daha iyi olacaktır.
 
Bu konuda mahkemelik bir durumun olacağını düşünmüyorum. Eğer olaylar gerçekten anlattığınız gibiyse ve mahkeme boyutuna ulaşırsa adınıza yapılacak iyi bir savunmayla mahkeme size bir ceza vermeyecektir. Yine de durumun sakince büyükler tarafından konuşulup uzlaşılması en mantıklısı. Okul açısından ise okul idaresinin bir yaptırımı olabileceğini düşünüyorum.
Yarın beni okuldan polisler alacaklar savcıya gideceğiz yani bu mahkemeye gitmiş mi olur
 

Yeni konular

Geri
Yukarı