Okuldan atıldıktan sonra açık liseye geçmek mümkün mü?

Adminler adama nazikçe cevap veriyorum, siliyorsun. Bu konuda en bilgili kişi de benim. Geçemez açığa. Geçebiliyorsa da gel buraya kuralları at. Git yönetmeliği oku. Yönetmelikte bunu kanıtlayan bir şey varsa screenshot al at. Gelip burada yanlış bilgi verip millete laf atmayın kardeşim. Adam sabah okula gidiyor akşam bana laf atıyor. Sabah da cevap veremiyor çünkü okulda. Okuldaki adam açığa geçmeyi nereden bilsin de burada bilgi versin 🤣
neden geçemiyorum dostum mesela biraz açıklar mısın madem bu kadar bilgilisin :)

neden geçemiyorum dostum mesela biraz açıklar mısın madem bu kadar bilgilisin :)
Git müdüre söv okuldan atıl bu kadar basit değil mi açığa geçmek 🤣 Git okuldan atıldım açığa geçirin diye dilekçe ver alırsın cevabını. Şu an okula gitmiyorsan devamsızlığına işliyor. Devamsızlıktan da sınıfta kalırsın. Acilen kendine yeni okul bulmaya bak. Geçmek için 2 yıl okulda kalman, örgün eğitim dışına alınman (ki sen sadece okuldan atıldın, okul değiştirilmeye yönlendirildin), milli sporcu olman, belirli ciddi hastalıklarla ilgili bir psikiyatrist veya başka bir doktordan izin alman lazım.

Adminler adama nazikçe cevap veriyorum, siliyorsun. Bu konuda en bilgili kişi de benim. Geçemez açığa. Geçebiliyorsa da gel buraya kuralları at. Git yönetmeliği oku. Yönetmelikte bunu kanıtlayan bir şey varsa screenshot al at. Gelip burada yanlış bilgi verip millete laf atmayın kardeşim. Adam sabah okula gidiyor akşam bana laf atıyor. Sabah da cevap veremiyor çünkü okulda. Okuldaki adam açığa geçmeyi nereden bilsin de burada bilgi versin 🤣

Arkadaş ne yaptıysa artık devlet okullarına gidemiyormuş o yüzden açığa geçebilir.

Devlet okuluna gidemiyorum atıldığım nedenden ötürü özele gidebiliyorum gidebilirsem. Lisede kalmaktan kastığın sınıfta kalmaksa hayır hiç kalmadım.

Git müdüre söv okuldan atıl bu kadar basit değil mi açığa geçmek 🤣 git okuldan atıldım açığa geçirin diye dilekçe ver alırsın cevabını. Şu an okula gitmiyorsan devamsızlığına işliyor. Devamsızlıktan da sınıfta kalırsın. Acilen kendine yeni okul bulmaya bak. Geçmek için 2 yıl okulda kalman, örgün eğitim dışına alınman (ki sen sadece okuldan atıldın, okul değiştirilmeye yönlendirildin), milli sporcu olman, belirli ciddi hastalıklarla ilgili bir psikiyatr veya başka bir doktordan izin alman lazım.

Arkadaşım 1 yıl sınıfta kalmıştı bu yıl açığa geçti.
ve bu da var
15) Örgün ortaöğretim kurumlarında okuma hakkını kaybeden, öğrenciler dışındakilerin, örgün ortaöğretim kurumlarından açık öğretim liselerine nakil ve geçiş yapamayacakları hükme bağlanmıştır.

Arkadaş da belirtildiği gibi örgün ortaöğretim kurumlarında okuma hakkını kaybetmiş çünkü atılmış.

Arkadaş ne için atılmış, olayın ciddiyetini bilmiyoruz ki. Paylaşsa bir.
Git müdüre söv okuldan atıl bu kadar basit değil mi açığa geçmek 🤣 Git okuldan atıldım açığa geçirin diye dilekçe ver alırsın cevabını. Şu an okula gitmiyorsan devamsızlığına işliyor. Devamsızlıktan da sınıfta kalırsın. Acilen kendine yeni okul bulmaya bak. Geçmek için 2 yıl okulda kalman, örgün eğitim dışına alınman (ki sen sadece okuldan atıldın, okul değiştirilmeye yönlendirildin), milli sporcu olman, belirli ciddi hastalıklarla ilgili bir psikiyatrist veya başka bir doktordan izin alman lazım. @beratext

Arkadaşlar ikiniz bilgili ağabeylere benziyorsunuz, müsait olduğunuz zaman cevaplarsanız sevineceğim bir sorum var size. Ben şimdi 10. Sınıfta sınıfta kaldım, sonrasında sonraki sene yeniden 10. Sınıf okudum ve bitirdim. Şimdi 11. Sınıfım, bu dönem sınıfta kalırsam açığa geçebiliyorum değil mi? Mantıken 2 kere kalmış oluyorum ama üst üste olmuyor. Yine de geçebilir miyim sizce?

Git müdüre söv okuldan atıl bu kadar basit değil mi açığa geçmek 🤣 git okuldan atıldım açığa geçirin diye dilekçe ver alırsın cevabını. Şu an okula gitmiyorsan devamsızlığına işliyor. Devamsızlıktan da sınıfta kalırsın. Acilen kendine yeni okul bulmaya bak. Geçmek için 2 yıl okulda kalman, örgün eğitim dışına alınman (ki sen sadece okuldan atıldın, okul değiştirilmeye yönlendirildin), milli sporcu olman, belirli ciddi hastalıklarla ilgili bir psikiyatr veya başka bir doktordan izin alman lazım.

Dostum konunun başında da belirttiğim gibi devlet okullarına gidemiyorum bu da örgün eğitim dışına alınmam demek. Devamsızlığıma da işlediğinin farkındayım aksini söylemedim. Lütfen bir daha bir konuya cevap verirken cevabını bildiğinden emin ol bilgi kirliliği yaratma. Ne için atıldığıma gelirsek seni hiç alakadar etmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı