Okuldan atılma sicile işler mi?

ylmasck

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Benim okuldaki arkadaş grubum milli ve manevi değerlere hakaretten tutanak yedi, ben de onlarla gezdiğim için tutanakta benim de adım geçiyor. Müdür yardımcısı cezanın okuldan atılma olduğunu söyledi ve tutanağı milli egitime yollayacağım falan dedi. Bu durum sicilime işler mi? polislik sınavına hazırlanıyorum.

Merhaba. Benim okuldaki arkadaş grubum milli ve manevi değerlere hakaretten tutanak yedi, ben de onlarla gezdiğim için tutanakta benim de adım geçiyor. Müdür yardımcısı cezanın okuldan atılma olduğunu söyledi ve tutanağı milli egitime yollayacağım falan dedi. Bu durum sicilime işler mi? polislik sınavına hazırlanıyorum.
Abi sen küfür etmediysen karşı çık hocam ben yapmadım diye temel hakkın.

Söyledim ama tutanak çoktan tutuldu imzalar atıldı dediler.
Hayır abi senin öyle bir hakkın var. İşlerine gelmedikleri için öyle yapıyorlar. Meb'e falan söyle hocam senin suçun yoksa imza falan işlemez. Zorla imzalattılarsa bir de. Muhtemelen yaşın küçük böyle şeyleri bilmen lazım.

Hayır abi senin öyle bir hakkın var. İşlerine gelmedikleri için öyle yapıyorlar. MEB'e falan söyle hocam senin suçun yoksa imza falan işlemez. Zorla imzalattılarsa bir de. Muhtemelen yaşın küçük böyle şeyleri bilmen lazım.

O kadarını bilmiyorum ama sonucu ne olur?

O kadarını bilmiyorum ama sonucu ne olur?
Sen haklı çıkarsın aga zorla imzalattılarsa. Git annene babana söyle öyle böyle oldu de benim suçum yok de sadece arkadaşlarıyım de. Mesela diyelim ki siz 3'lü arkadaş grubusunuz senin 2 arkadaşın bir adam öldürecek ve seni de suçlu bulacaklar olur mu öyle şey?

Ondan
Ergenler, madem bu kadar korkuyorsun, o zaman neden milli ve manevi değerlere küfür eden arkadaşlarınla gezmeye devam ediyorsun?
Ondan sonra konuşmaya devam ettim diye bir şey dememiş? Ayrıca konuyla alakası ne dostrum? Gençlik işte sen gençliğinde sütten çıkma ak kaşık mıydın?

Merhaba. Benim okuldaki arkadaş grubum milli ve manevi değerlere hakaretten tutanak yedi, ben de onlarla gezdiğim için tutanakta benim de adım geçiyor. Müdür yardımcısı cezanın okuldan atılma olduğunu söyledi ve tutanağı milli egitime yollayacağım falan dedi. Bu durum sicilime işler mi? Polislik sınavına hazırlanıyorum.

Selam, bir şey olmaz imzanın olayı bir kez daha yaparsan atılacak ceza uygulanacak demektir.

Yeni konular

Geri
Yukarı