Okuldan haksız tutanak yedim

Resmi düzenleme yukarıda olduğu gibidir. En basit şeyde bile uyarı veya kınama alabilirsiniz. Bu yüzden dert etmeyin.

Ben de 8'e gidiyorum. Aynısını bana yapıyorlar. 8 yıldır birlikte okuduğum biri var, 4 ya da 5. sınıfta (tam hatırlamıyorum 4 mü 5 mi) sıfır aldığım montumu askıdan alıp yere atıp ezmişti. Bizim iş yerinin önünden geçiyordu. Annem gelir misin diye seslendi. Geldi. Nazik bir şekilde bir daha yapmamasını söyledik. Mizah anlamında değil, gerçek anlamda nazikçe konuştuk, yapma dedik. Ertesi gün babası okula gelmiş, okulu birbirine katıyor.

Falan filan derken 23 kişilik sınıfız şu an. Yine her yıl olduğu gibi bu yıl da 12 erkekten (beni sayma 11) neredeyse hepsi el hareketi yapmaya başladı. Hatta dokundukları bile oldu. Çok ağır küfürler ediyorlardı durduk yere bana. Birisi de vardı, yeni katılmıştı sınıfımıza. Sürekli kalemlerimi alıyor, bütün önemli yazı olan defterlerimi çiziyordu. Her gün. Hepsini öğretmenlere söyledim. Şu ana kadar son 1 aydır sadece 1 defa el hareketi yaptılar ve defterimi çizdiler. Bir daha yaparlarsa yine söyleyeceğim, bir dahakine okuldan atılacaklar. Ben de senin gibi sınıfın en sessiz çocuğuyum ama sessiz kalınca üzerimize geliyorlar.
Not: Ben kolay kolay sinirlenmem, hele ki tanımadıklarıma hiç sinirlenmem ama beni bir kızdırırlarsa hastanelik etmeden salmam. Sanırım 4. sınıfta en yakın arkadaşıma dalmıştım tekme tokat . En yakın arkadaş dediğime bakma, hiç arkadaşım olmadığı için haftada bir konuştuğum çocuk bile en yakın arkadaşım oluyor Ben yoruldum hayat, gelme üstüme.
Her neyse.
O kalemlerimi alan çocuğa öyle sinirlendim ki dövme seviyem %95'e gelmişti. Azıcık daha zorlasa ambulansta dövmeye devam edecektim. Öyle işte. İllaki okulunda seni dinleyecek, umursayacak birileri vardır, söyle onlara. Sen, ben ve diğerleri sessiz kaldıkça bu nokta noktalar tepemize binecek.

Sessiz kalma! Kamu spotu

Biraz kısa bir yazı oldu gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam haklıysan neden susuyorsun yahu? Ben orasını anlamıyorum, haklıysan hakkını sonuna kadar savunacaksın.

Bu dedikleriniz gerçek mi anlamıyorum bazen. Hem düşük seviye hem de yüksek seviye (zeka olarak) okullara gittim ve hiç bir şey yaşamadım? Bana şaka falan da yapan olmadı. 2-3 kere kavga ettim dövdüm müdürün yanına gittim tutanak da yemedim. Anlamadım gitti yahu.

Hocam vallahi ben çok ciddiyim şaka falan yaptığım yok.

Bizim sorunumuz bu haklı iken susuyoruz.
Susmak ne demek ben hatalıyım söyleyecek sözüm yok demek.
O yüzden kendimizi düzgün bir şekilde ifade etmemiz lazim ama okulda buna pek olanak tanıtmıyor.
Tek anlamadığım neden dokunduruyordunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…