Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 31 Mart 2023 #31 445376 dedi: ne belası bela beni buluyor keşke ben belanın kendisi olsam ama özel okul olduğu için ki devlet desteklide uğraşırlar diye düşünüyorum bende ya bilemiyorum hocam afedersiniz ama ağzımıza edilcek Genişletmek için tıkla... Özür dileyin ya bir şey olmaz. Çok az hırpalar belki.
445376 dedi: ne belası bela beni buluyor keşke ben belanın kendisi olsam ama özel okul olduğu için ki devlet desteklide uğraşırlar diye düşünüyorum bende ya bilemiyorum hocam afedersiniz ama ağzımıza edilcek Genişletmek için tıkla... Özür dileyin ya bir şey olmaz. Çok az hırpalar belki.
4 445376 Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 212 31 Mart 2023 #32 Slayer25 dedi: 12. sınıfım canımız sıkılınca kaçiyoruz dert etme haftanin 5 günü kaçtigimi hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Sen en azından 12.sınıfsın son senen hocam. Aurora1 dedi: Özür dileyin ya bir şey olmaz. Çok az hırpalar belki. Genişletmek için tıkla... Hırpalasa yine iyi net uzaklaştırma ya da tutanak zaten daha önceden de tutanağım var kavga etmiştim bundan 2-3 hafta önce.
Slayer25 dedi: 12. sınıfım canımız sıkılınca kaçiyoruz dert etme haftanin 5 günü kaçtigimi hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Sen en azından 12.sınıfsın son senen hocam. Aurora1 dedi: Özür dileyin ya bir şey olmaz. Çok az hırpalar belki. Genişletmek için tıkla... Hırpalasa yine iyi net uzaklaştırma ya da tutanak zaten daha önceden de tutanağım var kavga etmiştim bundan 2-3 hafta önce.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 31 Mart 2023 #33 445376 dedi: Sen en azından 12.sınıfsın son senen hocam. Hırpalasa yine iyi net uzaklaştırma ya da tutanak zaten daha önceden de tutanağım var kavga etmiştim bundan 2-3 hafta önce. Genişletmek için tıkla... Ne desem bilemedim. Ya geçmiş olsun ya...
445376 dedi: Sen en azından 12.sınıfsın son senen hocam. Hırpalasa yine iyi net uzaklaştırma ya da tutanak zaten daha önceden de tutanağım var kavga etmiştim bundan 2-3 hafta önce. Genişletmek için tıkla... Ne desem bilemedim. Ya geçmiş olsun ya...
Eymen5 Femtopat Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #34 Arkadaşlar okuldan kaçarken kameralara yakalanmamamız gerekiyor değilmi