Okuldan nefret etmek

DODO91

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11. Gen, MX350, 8/256.
Meslek
Öğrenci.
Merhaba...

Ben bu konuda biraz konuşmak istiyorum o yüzden buraya geldim... Okuldan genel olarak nefret eden biriydim bu her zaman böyle oldu ama son zamanlarda bu cidden arttı. Okulun çevresi, dersler vs. hepsinden nefret ediyorum çok az arkadaşım var, derslerim "iyi" olarak kabul ediliyor ve cidden iyi ama yine de hiçbir zaman motivasyon kaynağı olmadı. Okul yerine evde çalışsam daha verimli oluyor ama yine de gitmek zorundayım benim yapıma çok ters maalesef okul...

Merhaba hocam okulu sevmenin tek yolu arkadaşlar maalesef bizim okul fen lisesi olduğu için biraz asosyallik var çok samimi ortamı biraz ben de özlüyorum. Zaten evde çalışmak daha iyi okulu eğlenceli yapan şey sosyalleşmek bu aralar sosyalleşsem de bazen tek kaldığım da oluyor o zamanlar okul cidden eğlenceli olmuyor. Size tavsiyem okula gittiğinizde daha çok sosyalleşmeniz.

Hedefin var mı?

Hedefin yoksa, aklında birşey yoksa okul işkenceden ibaret. İlginin olmadığı derslere de çalışmak rezalet birşey. Özellikle Türk Eğitim Sisteminin dayattığı ezberci saçma sapan şeyler yüzünden iyice nefret ediyorsun ama bunlar geçici, hedef koy kendine ve çalış. Aklındaki hedefi düşünerek çalış. Maalesef bu sistemde bunları yapmak zorundasın.

Sınıftaki kişiler kötü olabilir, onlardan kendini soyutlarsın. Git başka birileriyle tanış, sosyalleş, kız arkadaş edin. Şu anda bunları yap, bu yaşların tadını çıkar. Bir daha gelmeyeceksin bu yaşlara.

Hedef her zaman var, ancak ulaşmak için bu kadar uğraşmaya gerek yok. Evde çalışsam da oluyor okula gidince iyi hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…