Okullar açılır mı?

Arkadaşlar pazartesi tatil bitiyor bu da biraz can sıkıcı sizce eğitime devam edilir mi? Vakalar 100.000 olduğu için.
Edilir. Ama kısa süre içerisinde kapanabilir bence. Çünkü artık böyle giderse 10 günde 1 milyon vaka olacak. Zaten onlar kapatmazsa sınıflar bir bir kapanır.

Arkadaşlar pazartesi tatil bitiyor bu da biraz can sıkıcı sizce eğitime devam edilir mi? Vakalar 100.000 olduğu için.

Kendi ekonomileri için kapatmazlar okulu. Cumhurbaşkanı kesin bir şey söylememişti ama görünen o ki okullar bir daha kapanmayacak.

Dünya sağlık örgütü kapanmanın korona virüse etkisinin %3 bile olmadığını açıklamıştı. Hayatta kapanmaz.
Okulu sevmediği için, evde oturup oyun oynamak istediği için okulun kapanmasını isteyenlere hep güleceğim. Sağlığı için endişelenenler için durum üzücü.

Korkuyorum hocam. Böyle ilerlerse 10 gün içerisinde 1 milyon vaka oluşacak.

@Veli1026, ben de sizin gibi düşünüyorum. Madem okula gitmek istemiyorsun git açıktan oku bu kadar basit yani. Okullar açılıyor ve yaz tatiline kadar kapanma falan yok.

Okullar açılır, kapanacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…