E erass1928 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 48 9 Ağustos 2024 #11 Çilekli Puding dedi: Sınıfta kavgalı olduğum birisi var. De yine aynı sınıfta olursak kavga ederiz falan de ben zamanında öyle sınıf değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... G veya J şubesine geçmek istiyorum, yaparlar mı? Notixlerox dedi: Müdüre kalmış bir şey ama büyük ihtimalle değişir. Genişletmek için tıkla... 814347 dedi: Yaparlar, zorbalık gibi durumlar mevcutsa bunu da belirtin. Genişletmek için tıkla... Hocam J, G veya I şubesine gitmek istiyorum, oraya verirler mi?
Çilekli Puding dedi: Sınıfta kavgalı olduğum birisi var. De yine aynı sınıfta olursak kavga ederiz falan de ben zamanında öyle sınıf değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... G veya J şubesine geçmek istiyorum, yaparlar mı? Notixlerox dedi: Müdüre kalmış bir şey ama büyük ihtimalle değişir. Genişletmek için tıkla... 814347 dedi: Yaparlar, zorbalık gibi durumlar mevcutsa bunu da belirtin. Genişletmek için tıkla... Hocam J, G veya I şubesine gitmek istiyorum, oraya verirler mi?
Ç Çilekli Puding Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 178 Çözümler 3 9 Ağustos 2024 #12 erass1928 dedi: G veya J şubesine geçmek istiyorum, yaparlar mı? Hocam J, G veya I şubesine gitmek istiyorum, oraya verirler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bunu biz nerden bilelim? Ya farklı sınıfa yada istediginiz sınıfa verirler işte
erass1928 dedi: G veya J şubesine geçmek istiyorum, yaparlar mı? Hocam J, G veya I şubesine gitmek istiyorum, oraya verirler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bunu biz nerden bilelim? Ya farklı sınıfa yada istediginiz sınıfa verirler işte
E erass1928 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 48 9 Ağustos 2024 #13 Çilekli Puding dedi: Hocam bunu biz nerden bilelim? Genişletmek için tıkla... Hocam acil değiştirmem lazım, o sınıflarda boş yerler var ve ortalamam da normalin üstünde.
Çilekli Puding dedi: Hocam bunu biz nerden bilelim? Genişletmek için tıkla... Hocam acil değiştirmem lazım, o sınıflarda boş yerler var ve ortalamam da normalin üstünde.
Krosez Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #14 Reis okula git o zaman hızlıca burada müdür yoktur diye düşünüyorum.
E erass1928 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 48 9 Ağustos 2024 #15 Krosez dedi: Reis okula git o zaman hızlıca burada müdür yoktur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gitmeden buraya sorayım dedim hocam.
Krosez dedi: Reis okula git o zaman hızlıca burada müdür yoktur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gitmeden buraya sorayım dedim hocam.