Okullar kapanır mı?

Demir.kan

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
1.459
Makaleler
1
Çözümler
6
Okulumuzda 2 vaka var. Tüm Türkiye genelinde tekrar okulların kapanma sürecine girer mi? Girse de yararlı olur mu?
Vaka sayısı: 28.118
Vefat sayısı: 262
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vallaha 12. sınıfım. 12. sınıflar kapanmıyor. İnşallah kapanmaz ben okula gidiyorum herkes de gitsin. Ben sabah 7'de kalkıp okula giderken diğer öğrencilerin sıcacık yataklarında yatmasını istemem. :) :)
 
Okulumuzda 2 vaka var. Tüm Türkiye genelinde tekrar okulların kapanma sürecine girer mi? Girse de yararlı olur mu?
Vaka sayısı: 28.118
Vefat sayısı: 262

2 vaka gene iyi imiş bizim okulda açıklanmadı ama sınıf kapatmak için en az 2 vaka çıkması gerekiyor. 2 sınıf kapatıldı bu da 4 vaka yapar bizim sınıfta 1 vaka var, 5 vaka diğer sınıflarda da illaki bir tane vaka vardır en az 10 vaka var okulda.
 
Ben açık kalmasını destekliyorum hem özlemişim hemde eğitim lazım, fakat çıkışlarda neredeyse 4. dünya savaşını çıkartacak cinsten öğrenciler cezalandırılmalı insan gibi değil hayvan gibi iniyorlar o sırada bulaşana bulaşıyor, bizim okuldada 4 vaka var 2 sınıf arkadaşımda evine gitti belirtilerden dolayı.
 
10.sınıf olduğum için ve geçen sene uzaktan eğitim için seçimin bize bırakılmasından dolayı isteğimin olmaması ve derslere düzgün girmemem yüzünden koca bir senem boşa gitti ve verimli değildi de. Yüz yüze olmalı bence ama bu şekilde değil. En azından ders saatleri azaltılmalı veya gün sayısı. Saat 8 30dan 15 50ye kadar okuldayız ve her ne kadar teneffüs saatlerinde kaydırma yapsalar da öğle saatlerinde çok yoğunluk oluyor.
 

Geri
Yukarı