Okullar kapanmayacak mı?

Bu virüsle ve bu virüsten kaynaklanan ölümlerle yaşamaya alışsanız iyi olur. Hayatınızın bir parçası haline getirin çünkü bu virüsün yok olacağı yok. Biteceği de yok. Eve kapanmak da bir çözüm değil. Sonsuza kadar eve kapanalım o zaman.
Ben senin insan hayatını kolay bir şey gibi görmene tepki gösteriyorum. Okul açık olsun kapansın çok fark etmez hatta kapanırsa uzaktan eğitime geçerler online derslere girmem gerekir. Ben insanın ölmesinin kolay olmadığını söylüyorum.
 
Bunun geçerli bir bahane olduğunu düşünmüyorum. Bisiklete binerken de virüse yakalanma riskin var ve yine maske takacaksın sonuçta. Ayrıca bisiklete şuan da binebilirsin hava şartları izin verdiği sürece.
 
Şunu daha yeni fark ettim. Hiç gülesim yoktu :D
Screenshot_1.png
 
@403052
Tenefüste dışarı çıkmak için can attığına yemin edebilirim. Eğer okula cidden bir şeyler kazanmak için gitseydin tenefüste camın kenarına oturup havanı alıp yerine oturabilirdin. Hem de sosyal mesafe topuna girmeden. Nasıl? 😄
 
Okulda sosyal mesafe 0, her yeri leş götürüyor. Televizyona göstermelik 3 5 zengin okulunu koyuyorlar etraf çok temiz diye aslında alakası yok.

Dışarısı da öyle değil mi zaten? Maske takan çok az insan var artık. Virüs uzun süre devam edecek gibi gözüküyor neredeyse 3 aydır okullar açık vaka sayılarında abartı bir artışda olmadı önceden de böyleydi.
 
Okulda sosyal mesafe 0, her yeri leş götürüyor. Televizyona göstermelik 3 5 zengin okulunu koyuyorlar etraf çok temiz diye aslında alakası yok.

Bizde aptalın biri gelip sarılıyor. Uyarıyorum fayda etmiyor. En son şikayet edeceğim. Bunu yapan da 17-18 yaşında biri çok da küçük değil yani. Bazı okullarda maske mesafe ciddi manada 0.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı