Okullar kapanmayacak mı?

Önümüzdeki kabine toplantısının uzaktan eğitim kararı alma ihtimali, şu ana kadarki yapılmış tüm kabine toplantılarından 5 kat daha yüksek (tahmin).
Geçileceğini düşünüyorum.
 
Umarım olur diyeceğim ama cihazı olmayan kişiler için zorluk oluyor. İsteğe bağlı şekilde haftada 2 gün, günde 5 ders olacak şekilde yüz yüze eğitime devam edilse bu kişiler için daha iyi olurdu.
 
Umarım olur diyeceğim ama cihazı olmayan kişiler için zorluk oluyor. İsteğe bağlı şekilde haftada 2 gün, günde 5 ders olacak şekilde yüz yüze eğitime devam edilse bu kişiler için daha iyi olurdu.
Geçen yıl imkanı olmayanlara uzaktan eğitim için tablet dağıtıldığını duymuştum.
 
Belirli bir sayısı vardı. Herkese dağıtılmadı. Hayla imkanı olmayan bir çok kişi var. Ki zaten tableti alsalar bile çocuk ve gençlerin çoğunluğunun huyudur. Düşürüp kırarlar genelde. Her ihtimale karşı dediğim gibi yapılsa iyi olurdu bir yandan.
 
Tomurcuklanak üreme, Gazali'nin içtiği kahve, geceleri kedilerin Allah'u ekber demesi gibi bilgiler ile muazzam teknolojili telefonlar üretin bende kullanayım. Daha 40 satır yazı yazdım ama sildim. Bu kadar saçma bir konudan tartışmak yeri olmaz.

Saçma değil gayet de yerinde bir tartışma. Sizin kullandığınız fırın için mühendislikte ısıl iletkenlik dersi var. Ve bilin bakalım bu dersi anlamak için ne bilgisi gerekiyor? Fizik ve fen.

Ya da başka örnek vereyim. Telefon ya daa bilgisayar için elektrik, matematik gerekiyor.

Başka bir örnek daha evde kalorifer kullanıyorson deneme yanılma ile mi yapıldı? Hayır. Yerel kayıp denilen bir şey var. Bu akışkan dinamiği ve fizik, fen konusu.

Barındığın evin depreme vs dayanıklı olması için mukavemet gerektiriyor.

Tabi ki artık her şey teknoloji devri. Bilgisayarlarla hesaplar yapılıyor ama bu bilginin gereksiz olduğu anlamına gelmiyor.

Ama siz sağlık dersindeki bilgilerle robot yapmayı denersiniz tabii ki bilginin gereksiz olduğunu düşünürsünüz.

Ben de CNC'de insan yapamıyorum bu kadar sene boşa okumuşuz(!)
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı