Okullar neden açılıyor?

Eğer verimsiz dersler ve sağlığıımızı tehlikeye atmak arasında kalsaydım, hiç düşünmeden verimsiz dersleri seçerdim hocam. Biz canımızı sokakta bulmuyoruz.
Onda şüphe yok, sağlık elbette önemli. Zaten dediğim gibi uzaktan eğitim devam etmeli. Ama kötünün iyisi, verimsiz.
 
Dostlar, bence en iyi fikir kendinizi açık lise veya açık üniversiteye yazdırmanız yönünde. Evde çalışırsınız. Ben açık lise öğrencisiyim. Hem açık liselilere özel ders kitapları veriyorlar. Özellikle tembel veya zorlanan öğrencileri düşünerek tasarlanmış, açıköğretime özel ders kitapları bulunuyor. Sınav günleri hariç, asla dışarı çıkmak gibi bir zorunluluğunuz olmuyor.
 
Özel okullara açmışlardı. 1 aydır gidiyorduk. 2 okulda vaka çıkınca uzaktan eğitime geçildi.​
 
Devlet sizin bizim düşünemediklerimizi düşünüyor rahat olun. Toplum bağışıklığı kazandırılması lazım yoksa bu iş bitmez. Aynı yerde döner dururuz.
Corona virüs, bağışıklık kazandırılabilecek türden bir virüs değildir. Hastanelerimiz iyi olmasa, şuan günde binlerce kişi Corona virüsten vefat etmişti. Zaten yediğimiz ve içtiğimiz gıdalar organik ve doğal değil. İlaçlı gıdalarla büyüdük. Coronaya çok rahat yenik düşebilecek durumdayız.
 
Şunu söylemem gerekiyor ki okula giden adam sadece okula odaklanacak. Artık liseyi bitirip öğretmen olmak 8.sınıfı bitirip hemşire olmak yok. Üniversite'de iyi yerde okuması lazım ki istediği mesleği edinsin açıkta kalmasın. Böyle hedefi olmayan adam benim gibi açıktan okusun, bir işe girsin para kazanma amaçlı değil istediği mesleği teorik değilde uygulamalı öğrenmek amaçlı. İmkan yoksa ailesine destek olmak amaçlı girsin bir işe çalışsın. Okulların açılmasına gelirsek... Açılması tehdit, vaka ve ölüm oranları yükseltir. Uzaktan eğitim halinde ihtimaller ve oranlar düşer. Aslında bizim ülkemizin insanında akıl olsa alır eline pankartı bilmem kaç kişi (engellenemeyecek ve istediğini elde edebilecek kadar kişi) protesto yapacak isyan başlatacak. Ama yok efendim yok. Eski millet yok. Her konuda sıfırız. Kutuplaşma desen var, millet parti savunuyor futbolun siyasetini yapıyor ya. Siyaseti çok karıştırmak istemiyorum mevzu çıkıyor demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı