Okullar neden var?

Okul mantıken gereksizdir. Sınavlar ve sana öğretilen bilgiler sadece sana verilen şeyi aklında tutup davranışlarını ona göre şekillendirebilme yeteneğini ölçmek içindir.

Okul mantıken gereksizdir. Sınavlar ve sana öğretilen bilgiler sadece sana verilen şeyi aklında tutup davranışlarını ona göre şekillendirebilme yeteneğini ölçmek içindir.
Her yerde böyle değil. Mesela Bahçeşehir kolejinde böyle bir egitim olduğunu düşünür müsün?

Kesinlikle. Kim severek gidiyor ki okula gidenler ya ortamı ya da sevgilisi varsa gerçekten okumak için de gidenler ama genel önemli.
Forumun ineği sanırım benim.

Açık söyleyeyim mat sorusu çözmek, (fizik hariç) fen konuları öğrenmek hoşuma gidiyor.

Açık söyleyeyim mat sorusu çözmek, (fizik hariç) fen konuları öğrenmek hoşuma gidiyor.
Hocam benim de Sabah akşam tarih çözmek okumak hoşuma gider sıkılmam genelden bahsediyoruz genel olarak çoğu kişi isteksiz gidiyor bunun nedeni de mağlum banana republic

Bir bölümde çürük elma varsa yanda ki elmalar da cürüyor kendini açığa çıkaramıyor okulları bu yüzden sevmiyorum arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…