Okullar neden var?

Türkiye'de durumlar tam anlamıyla böyle. Bir de YKS barajını da kaldırdılar zaten. Tam anlamıyla bunu özetliyor.

İnsanı kolelestirmek için öğretmenlerin 7 saat fantezilerini dinlemen için 15 sene boyunca 7 saat sırada ömrünü çürütmek için küçücük bir kağıtla hayatını belirlemen için bu kadar yeterli herhalde?

Tarih alakasız olmuş bence, hayatı işde çalışarak görerek öğrenirsin.
Okul her şeye kural koyan, bir haftada 10 sınav olduğun ne alacağım düşük alırsam ailem ne eder böyle gider.

Egitim vermek icin iste.

Turkiye bir hukuk devleti olmadigi icin cahil insanlar ahlak disi yollarla cok zengin olabiliyorlar.
Bu da egitim para etmiyor gibi bir algi yaratiyor.

Gelismis ulkelerde zengin ailelerin egitime daha fazla onem verdigini ( Turkiye'de TV'de izlediginiz pek cok profesor zengin aile cocuklaridir ) goruruz.
Ayrica yine kisinin egitim seviyesi ile kazanci arasinda pozitif korelasyon bulunur.

Okul bir b*ka yaramiyor, kole olmak icin mi okuyacagiz vs bunlar cahil cuhela lafidir.
Iyi bir egitimin ise yaramadigini iyi egitim almis birinden duymadiginiz surece dikkate almayin.

Okul kölelik ise neden millet çıraklığa ya da meslek liselerine gitmiyor ? Madem kölelikmiş okumak hadi bunun cevabını verin ?

Ahh şu ergenler...
Türkiye'de okul, sidik yarıştırmak için var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…