Okulların ciddi ciddi açılıyor oluşu

Konu biraz daha uzasa piramitleri uzaylıların inşa ettiğinden falan bahsedecek.
Neyse niye kendimi yoruyorsam, iyi sosyaller size.
Bu biraz saçma olmuş. Geçmişten Günümüze Covid-19 gibi ve daha tehlikeli salgınlar yaşanmıştır.
3-5 okuduklarımdan konuşuyorum bizim eğitimimiz mahvolabilir fakat bu zamanı en değerli şekilde geçirirsek, en kötü eğitimimiz gider o kadar yani. İsrail gibi ekonomisi dünyayı kontrol edebilecek seviye ülkelere bakarsan aşılama seviyeleri %90-95 seviyelerinde ve maske takma zorunluluğu kalkmıştır. O yüzden bizim de en fazla eğitim dönemizim yanabilir.
Hocam eğitimimizin gitmesi zaten olabilecek en kötü şeylerden birisi. Bende okulların açılmasını istiyorum ancak, her zaman sağlığı ön planda tutmaları lazım bence.

Yanlış kısım senin ilk mesajın.
Neyden bahsediyorsun sen? Konunu başından beri söylediğim şeyi basitleştirip anlattım ve bunda yanlış yok diyorsun. Sonra niye bana yanlış diyorsun dediğimde ilk mesajın yanlış kısım diyorsun fakat ilk mesajım diğerlerinin daha ayrıntılı hali. Sarhoş falan mısın?
Ben çok şanslıyım. Çünkü zamanında yaşadığım sıkıntılar (yaramazlıklar) yüzünden okul bana git uzaktan oku diyor. Sadece sınavlara okulda giriyorum. Not: Bu yıl 8.sınıfa geçeceğim.😎😎😎😎😎
Dehşet şanslısın. Daha ortaokulu bitirmeden okuldan atılmışsın övünüyorsun. Süpersin.

Bence üniversitelerin belli bölümleri yüz yüze olmalı. Yani, pratik gerektiren bölümlerin açılması çok daha sağlıklı olacaktır ki bildiğim kadarıyla çoğu okul "hibrit sistem" uygulayacak. Ancak, iktisat gibi veya pratik gerektirmeyen bölümlerin yüz yüze olmaması daha iyi olacaktır, diye düşünüyorum.
Ve tekrardan söylüyorum, çoğu insanın eğitim aşkından dolayı yanıp tutuştuğunu düşünmüyorum. Tabi ki bunun istisnaları var ancak bu durum genellikle inkâr edilmekte. Yani çoğu insan okulların ortam için açılmasını istiyor, kimse doğru düzgün eğitimi düşünmüyor. Ayrıca, Türkiye'de yaşıyoruz. Eğitimin nasıl bir durumda olduğunu biliyoruzdur, diye düşünmekteyim.
Daha geçen günlerde Türkiye'de "güzide" bir okuldan mezun olan "mühendisin" ABD'ye bakıcı olarak gittiğini gördüm. Bence, giden kişi için ABD'de yaşamak- tabi, oradaki zorluklara ayak uydurmak şartıyla- iyi bir şey olabilir. Fakat, mühendis olarak mezun olup da orada bakıcılık yapmak, eğitim sisteminde veya alınan eğitimde bir problem olduğunu rahatlıkla göstermektedir...

çok beklersin. Herkes aşı olmak zorunda değil kimseye zorla aşı yaptıramazsınız. Aşı olmak isteyen olabilir ama yapmak istemeyenlere yaptırmak anlamsız.
Hayır anlamlı, aşı tamamen korumuyor. Bu yüzden aşı yapmayanlar aşı yapanları riske atıyor. Açılırsa da aşı yaptırmayanlar okula gidememeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı