K0KO
Femtopat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Neyse ki ameliyat olucağım da gitmeyeceğim
.
Neyse niye kendimi yoruyorsam, iyi sosyaller size.Konu biraz daha uzasa piramitleri uzaylıların inşa ettiğinden falan bahsedecek.
Hocam eğitimimizin gitmesi zaten olabilecek en kötü şeylerden birisi. Bende okulların açılmasını istiyorum ancak, her zaman sağlığı ön planda tutmaları lazım bence.Bu biraz saçma olmuş. Geçmişten Günümüze Covid-19 gibi ve daha tehlikeli salgınlar yaşanmıştır.
3-5 okuduklarımdan konuşuyorum bizim eğitimimiz mahvolabilir fakat bu zamanı en değerli şekilde geçirirsek, en kötü eğitimimiz gider o kadar yani. İsrail gibi ekonomisi dünyayı kontrol edebilecek seviye ülkelere bakarsan aşılama seviyeleri %90-95 seviyelerinde ve maske takma zorunluluğu kalkmıştır. O yüzden bizim de en fazla eğitim dönemizim yanabilir.
Ben çok şanslıyım. Çünkü zamanında yaşadığım sıkıntılar (yaramazlıklar) yüzünden okul bana git uzaktan oku diyor. Sadece sınavlara okulda giriyorum. Not: Bu yıl 8.sınıfa geçeceğim.![]()
CS GO ?Bence gerekmiyor
CS GO ve LOL'Ü bırakamıyorlar.Bahane bulanların çoğu okula gitmemek için yapıyor buna adım gibi eminim, küçük bir topluluk cidden sağlığını önemsiyor. Hele bazıları var tüm gün dışarıda gezip, konu okullara gelince sağlık muhabbeti yapıyor.
Neyden bahsediyorsun sen? Konunu başından beri söylediğim şeyi basitleştirip anlattım ve bunda yanlış yok diyorsun. Sonra niye bana yanlış diyorsun dediğimde ilk mesajın yanlış kısım diyorsun fakat ilk mesajım diğerlerinin daha ayrıntılı hali. Sarhoş falan mısın?Yanlış kısım senin ilk mesajın.
Dehşet şanslısın. Daha ortaokulu bitirmeden okuldan atılmışsın övünüyorsun. Süpersin.Ben çok şanslıyım. Çünkü zamanında yaşadığım sıkıntılar (yaramazlıklar) yüzünden okul bana git uzaktan oku diyor. Sadece sınavlara okulda giriyorum. Not: Bu yıl 8.sınıfa geçeceğim.![]()
çok beklersin. Herkes aşı olmak zorunda değil kimseye zorla aşı yaptıramazsınız. Aşı olmak isteyen olabilir ama yapmak istemeyenlere yaptırmak anlamsız.Umarım tutarlar.
Hayır anlamlı, aşı tamamen korumuyor. Bu yüzden aşı yapmayanlar aşı yapanları riske atıyor. Açılırsa da aşı yaptırmayanlar okula gidememeli.çok beklersin. Herkes aşı olmak zorunda değil kimseye zorla aşı yaptıramazsınız. Aşı olmak isteyen olabilir ama yapmak istemeyenlere yaptırmak anlamsız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.