icasilverballers
Hectopat
Bir arkadaş vardı böyle. Bir zamanlar aynı okulda okuyorduk ben okulu değiştirmeden önce. Çocuk okulun monotonluğundan sıkılıp liseye geçer geçmez okulu bırakıp asgari ücretle bir yerlerde çalışmaya başlamıştı. Kısa bir zaman sonra hayatının hiçbir yere varmadığını ve böyle giderse varmayacağını fark edince bir yerleri tutuştu, kazandığı asgari ücrette paraları biriktirip nakite çevirip bir araya getirerek ha bire bize zengin izlenimleri vermeye çalıştı. Ne zaman yanında bir derdimizi açsak küçümseyip dalga geçmeye, sanki zamanında üzerinden tır geçmiş gibi kendini görmüş geçirmiş biri olarak göstermeye uğraştı.
Özetle pişmanlığına bin bir türlü kılıf uydurmaya çalıştı ama yemedi tabii. Ona ne denli bir ezik olduğunu söyleyip hayatımdan şutladım.
Böyleleri gibi vizyonsuzsan okulu falan bırakma. Hiç birimiz bayılarak okumuyoruz.
Özetle pişmanlığına bin bir türlü kılıf uydurmaya çalıştı ama yemedi tabii. Ona ne denli bir ezik olduğunu söyleyip hayatımdan şutladım.
Böyleleri gibi vizyonsuzsan okulu falan bırakma. Hiç birimiz bayılarak okumuyoruz.