Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 16 Ağustos 2021 #71 Hiçbir deneyimi olmayan birisini CEO yapmak mı? Hocam yanlış anlamayın ama hiçbir deneyimi olmayanı kimse CEO yapmaz, okulunuzu bitirin.
Hiçbir deneyimi olmayan birisini CEO yapmak mı? Hocam yanlış anlamayın ama hiçbir deneyimi olmayanı kimse CEO yapmaz, okulunuzu bitirin.
MehmetS00 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 5 16 Ağustos 2021 #72 Ecmel dedi: Hiçbir deneyimi olmayan birisini CEO yapmak mı? Hocam yanlış anlamayın ama hiçbir deneyimi olmayanı kimse CEO yapmaz, okulunuzu bitirin. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşı bu güzel fırsattan neden caydırmaya çalışıyorsunuz? Hep kıskandığınızdan sanırım. Bırakın o güzel kafasıyla biraz CEO deneyimi edinsin.
Ecmel dedi: Hiçbir deneyimi olmayan birisini CEO yapmak mı? Hocam yanlış anlamayın ama hiçbir deneyimi olmayanı kimse CEO yapmaz, okulunuzu bitirin. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşı bu güzel fırsattan neden caydırmaya çalışıyorsunuz? Hep kıskandığınızdan sanırım. Bırakın o güzel kafasıyla biraz CEO deneyimi edinsin.
slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.311 Çözümler 5 16 Ağustos 2021 #73 Hassceo.
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #74 S-sence hulk gerçek olabilir mi?
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 16 Ağustos 2021 #75 MehmetS00 dedi: Hocam arkadaşı bu güzel fırsattan neden caydırmaya çalışıyorsunuz? Hep kıskandığınızdan sanırım. Bırakın o güzel kafasıyla biraz CEO deneyimi edinsin. Genişletmek için tıkla... Umarım ironidir. (Daha önceki mesajları okumadım, ironi yapıyorsunuzdur diye umuyorum)
MehmetS00 dedi: Hocam arkadaşı bu güzel fırsattan neden caydırmaya çalışıyorsunuz? Hep kıskandığınızdan sanırım. Bırakın o güzel kafasıyla biraz CEO deneyimi edinsin. Genişletmek için tıkla... Umarım ironidir. (Daha önceki mesajları okumadım, ironi yapıyorsunuzdur diye umuyorum)
Vivaldi12 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 16 Ağustos 2021 #77 ulassssdemirci dedi: Abicim bu yaşta ceoluk saçma geldi biraz. Genişletmek için tıkla... Hak veriyorum. Alışıla geldik bir durum değil. Bunun da farkındayım.
ulassssdemirci dedi: Abicim bu yaşta ceoluk saçma geldi biraz. Genişletmek için tıkla... Hak veriyorum. Alışıla geldik bir durum değil. Bunun da farkındayım.
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.149 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2021 #78 MehmetS00 dedi: Hocam arkadaşı bu güzel fırsattan neden caydırmaya çalışıyorsunuz? Hep kıskandığınızdan sanırım. Bırakın o güzel kafasıyla biraz ceo deneyimi edinsin. Genişletmek için tıkla... Hocam delirdiniz mi? İroni olduğunu varsayıyorum, kimse bu kadar saçma bir şey yazamaz. Tecrübesiz birisini niye CEO yapsınlar?
MehmetS00 dedi: Hocam arkadaşı bu güzel fırsattan neden caydırmaya çalışıyorsunuz? Hep kıskandığınızdan sanırım. Bırakın o güzel kafasıyla biraz ceo deneyimi edinsin. Genişletmek için tıkla... Hocam delirdiniz mi? İroni olduğunu varsayıyorum, kimse bu kadar saçma bir şey yazamaz. Tecrübesiz birisini niye CEO yapsınlar?
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 16 Ağustos 2021 #79 1 hafta sonra gelip, üstüme borç yığıldı diye konu açmada. Kimse tecrübesiz adamı CEO olmaya davet etmez.
1 hafta sonra gelip, üstüme borç yığıldı diye konu açmada. Kimse tecrübesiz adamı CEO olmaya davet etmez.
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 16 Ağustos 2021 #80 Daha diploma almadan CEO olacaksınız he, ilginç. Dolandırılmayın, dikkat edin.