Okulu dondurup CEO olmak

Sen bize detay vermezsen nasıl ciddiye alalım? Ceoluk teklifi diyorsun nereden geldi o teklif? Hangi şirket ve neden sen? Bunları açıkla ki bizde cevaplayalım sorunuzu.

Şirket yeni kuruluyor. Tecrübeliye para basıp geçmektense gence daha az para karşılıpında büyük bir tecrübe sunuluyor. Çalışanlar genç zaten sürekli.
 
Hiç düşünmeden evet demek lazım. 20 yaşında gelmeyecek teklif. Hele bir de hiç tecrübeniz yokken şans size gülmüş, değerlendirmeniz lazım.

Yol, yemek veriyorlar mı? Yan hakları nasıl? Ssk asgari ücretten mi yapıyorlarmış?

Yol olarak araba veriliyor. Yemek de sıkıntı değil. Sigorta zaten var. Bahsettiğim de bu zaten. Tecrübe kapılmayı beklerken yaşa takmanın anlamı ne?
Hele yeni kuruluyorsa, direk avlamaya çalışıyorlar, inanmayın bence.

Kurulan şirket sağlam bir güvence ile kuruluyor. Onun ne olduğunu açıklayamam ne yazık ki.
 
Klasik bir söz vardır;

Bu yaşta CEO olunca seni ileride nereye yükselteceğiz? Harbi adam kandırma olayı bu.
Eskiden sahte cast ajansları vardı, dizi oyuncusu olma hayalinde olanları önce bir mülakat, sonra olmayan siteye resmini koyuyoruz diyip çarpıyorlardı. Aklıma o geldi.
 
Hocam multi sektörel bir şirket. 20 yaşındayım bu arada.
22 yaşındayım, liseden beri çalışıyorum. Sana başıma gelen bir olayı anlatayım. Thodex adlı dolandırıcı kripto para firmasından Sr. PHP Developer teklifi aldım. Bir takım lideri gibi düşünebilirsin. O an için içime sinmediğinden dolayı işi kabul etmedim ve şirket dolandırıcı ilan edildi. Bazı usulsüz işleri üstümden döndüreceklerine inanıyorum.

Kısacası hemen bir teklif aldın diye kendine olan güvenin artmasın. Kendine olan güven, bir bilgi birikimi sonrasında artmalı. Bu tarz göz dolduran tekliflere de hemen atlama. Annen bir yerde haklı. Diplomanı almadan bu tarz teklifler alabilmen pek gerçekçi değil, üstelik tecrüben de yok gördüğüm kadarıyla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı