Okulu seviyor musunuz?

Okulu ..

  • Seviyorum

    Oy: 31 18,3%
  • Sevmiyorum

    Oy: 64 37,9%
  • Psikolojime göre değişiyor

    Oy: 74 43,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    169
Ben nefret etmiyorum ama okumak cidden vakit kaybı. Gidip kuaförde çalışsam şu an altımda Audi olmuştu.

Eee... Yapsana, seni tutan mı var? Öğrenmenin yaşı yoktur. Denersin yapmak için.

Üstelik üniden sonra işsiz de kalacağım gibi.

Söylemek zorunda bırakıyorsunuz ama PC mühendisliğini düşünürsek; bi' Boğaziçi Üniversitesi bir de Siirt Üniversitesi var. Puanlarına bakabilirsin. Ben işveren olsaydım Boğaziçi'ni kazanan kişiyi alırım. Adam onca emek vermiş oraya gelmek için. Tabii istisnai durumlar olabiliyor fakat her zaman değil.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar size bir şey söyliyeceğim bu oylamayı görseydi MEB neye uğradığına şaşırırdı.
 
Berbat bağırıp çağıran düzgün anlatamayan öğretmenler mi desem. Kötü alışkanlıkları olan çakal öğrenciler mi desem. Hiç sevmiyorum uzaktan eğitim daha iyiydi.
 
2 - 3 kuruş maaş için yarışa tabi tutulup, kendime yararı neredeyse hiç olmayacak şeyleri ezberlemekten hoşnutluk duymuyorum, sevmeyeceğim bir mesleği yapmakta var bunun yanında. Bu yüzden tutkum olan müziğe sarılıp kendimi bu alanda geliştiriyorum. Bilime olan merakımı da internet üzerinden araştırma yaparak gideriyorum. Özetle sevmiyorum.
 
Eğer notların daha iyi oldu diye düşünüyorsan, sınavları çok kolay yapmayıp normal okula geliyormuşuz gibi olsaydı görürdük faydalıymıymış değil miymiş diye.
Benim kendi sınavlarım gerçekten okula geliyormuşuz gibi yapıldı. Ayrıca hocalarımda hiç bir dersten kimseyi kolay kolay geçirmedi. Ama genede notlarım yükseldi. Bu büyük ihtimal benim okulumla alakalı olan bir şey çünkü başka okullardaki arkadaşlarım sınavlardan 0 almalarına rağmen dersten hocaların yardımı ile geçmeyi başardılar. Kısacası online eğitimin kalitesi okuldan okula göre değişir ayrıca öğrenci bir tık fazla efor sarf etmesi gerek o kadar.
 
2 - 3 kuruş maaş için yarışa tabii tutulup, kendime yararı neredeyse hiç olmayacak şeyleri ezberlemekten hoşnutluk duymuyorum, sevmeyeceğim bir mesleği yapmakta var bunun yanında. Bu yüzden tutkum olan müziğe sarılıp kendimi bu alanda geliştiriyorum. Bilime olan merakımı da internet üzerinden araştırma yaparak gideriyorum. Özetle sevmiyorum.

Katılmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı