Okulu trollemek sorun çıkartır mı?

Öncelikle böyle bir şeyi buraya yazmak tehlikeli. Okuldan biri fark edip kim olduğunu bulursa başın belaya girebilir. Fark edilmezsen bir şey olmaz.

Ne olacak be? Şaka yapmış alt tarafı. En fazla öğretmeni kızar. Buna inanacak enayi de yoktur zaten. Şaka amaçlı olduğu anlaşılıyor yani.

Öncelikle böyle bir şeyi buraya yazmak tehlikeli. Okuldan biri fark edip kim olduğunu bulursa başın belaya girebilir. Fark edilmezsen bir şey olmaz.

Yapmıyacağımdan dolayı artık sorun yok. Türkiye'de her şeye karışan tek hücreli beyinleri artık tek sözcükten ibaret heves kıran insanlar sağ olsun artık yapmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

17 yaşında böyle işler çeviriyorsan herhalde derslerinden kalıp aile azarı yedikten sonra o hayali paraları alıp evden kaçmak istiyorsundur değil mi?

Yapmıyacağımdan dolayı artık sorun yok. Türkiye'de ota b*ka karışan tek hücreli beyinleri artık tek sözcükten ibaret heves kıran insanlar sağ olsun artık yapmıyorum.

Yapmaman bize ne kazandıracak ki? İstersen yap hapse gir senin hayatın. Ne yaparsan yap git otistik dilinden anlayanlara yap şakalarını ya da şaka olarak nitelendirdiğin dolandırıcılığı.

Dayı sen ne yaşıyorsun ya yapmayacağım diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Deha CC.

Direk engellerler zaten kanka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…