Okunması keyifli kitap önerisi

PatatoTomato

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, son birkaç yıldır neredeyse hiç kitap okumayan biriyim. Okuma alışkanlığı edinmem gerektiğinin farkındayım. Ancak bu alışkanlığı edinemememin sebebi dayatılan edebi kitaplar oldu sanırım. Durum hikayeleri gibi sıkıcı ve devamını merak ettirmeyen, olayların ön planda olmadığı kitapları sevmiyorum. Son zamanlarda Petey ve Arsen Lupen okuyup beğenmiştim. Şimdi de Agatha Christie’nin kitaplarını okumayı düşünüyorum. Fantastik kurgular da olabilir. Harry Potter serisini 3 kere izlemiş biri olarak kitaplarını da merak ediyorum.

Merhaba, son birkaç yıldır neredeyse hiç kitap okumayan biriyim. Okuma alışkanlığı edinmem gerektiğinin farkındayım. Ancak bu alışkanlığı edinemememin sebebi dayatılan edebi kitaplar oldu sanırım. Durum hikayeleri gibi sıkıcı ve devamını merak ettirmeyen, olayların ön planda olmadığı kitapları sevmiyorum. Son zamanlarda Petey ve Arsen Lupen okuyup beğenmiştim. Şimdi de Agatha Christie’nin kitaplarını okumayı düşünüyorum. Fantastik kurgular da olabilir. Harry Potter serisini 3 kere izlemiş biri olarak kitaplarını da merak ediyorum.
Dexter kitabını öneriyorum diziside var her şekilde bağımlısı olursunuz

Merhaba, son birkaç yıldır neredeyse hiç kitap okumayan biriyim. Okuma alışkanlığı edinmem gerektiğinin farkındayım. Ancak bu alışkanlığı edinemememin sebebi dayatılan edebi kitaplar oldu sanırım. Durum hikayeleri gibi sıkıcı ve devamını merak ettirmeyen, olayların ön planda olmadığı kitapları sevmiyorum. Son zamanlarda petey ve arsen lupen okuyup beğenmiştim. Şimdi de agatha Christie'nin kitaplarını okumayı düşünüyorum. Fantastik kurgular da olabilir. Harry Potter serisini 3 kere izlemiş biri olarak kitaplarını da merak ediyorum.

Wulf dorn psikiyatr şizofren oyunbaz öneririm polisiye gerilim kitabı.

Onun dizisini izlemeyi düşünüyordum. Kitabı daha güzelse ne ala. Hanigisi daha başarılı

Dexter kitabını öneriyorum diziside var her şekilde bağımlısı olursunuz

Wulf dorn psikiyatr şizofren oyunbaz öneririm polisiye gerilim kitabı.
bakacağım teşekkürler

Uzun zamandır zülfü Livaneli'nin Serenad'ı gibi bir kitap okumamıştım.

Savaş etkisini anlatan kitap sanırım. Seviyorum bu konuyu. Çizgili pijamalı çocuk da müthişti.

Fantastik bilim kurgu tarzında Dedektif Kurukafa serisi var. Çocuk kitabı kategorisine bile giriyor olabilir ama daha sürükleyici sci-fi kitabı okumadım. 20 yaşındayım hala arada en baştan elimde olan 12 13 kitabını 1 ayda falan okur bitiririm.

Olasılıksız önerebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı