Olduğunu gerçekten o anı net hatırladığım olaylar

SIRINDOSCARF

Kilopat
Katılım
20 Mayıs 2018
Mesajlar
8.553
Çözümler
35
Yer
BURSA-BANDIRMA
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir önceki konumda gerçekten tuhaf bir olayı çok gerçek şekilde hatırladığım şey ile ilgili konu açmıştım. Ve gerçekten o anı bildiğimi de düşünüyorum. Açıkçası oradan gönderilen birkaç mesaj sonucunda başka bir şey fark etmiş olabilirim.

Dediğim gibi o konuda (Hiçbir internet sağlayıcısı olmadan internete erişim sağlama) anlattığım olayı net bir şekilde hatırlıyorum. (öbür konuda yazdığımı aynen yazıyorum) mesela orta okulda 7. sınıf galiba bir kızın çantasında gerçekten sigara gördüğüm ve sonra bakıldığında sigara falan yoktu. Sonra bu dönemin başında bir seyahat firmasında bilet alırken gerçekten parayı ödediğimi bildiğim halde ödenmediği söylenebilir kamera ile kanıtlıyordu oranın sahibi. Yani ya gerçekten tam kafadan gittim ben ya da başka bir şey var bu işin içinde.

Bu olaylar neden böyle oluyor. Hadi olsa bir kere olur eyvallah. Ama birden fazla kez olunca insan şüpheleniyor değil.
 
Dikkat çekmek için değil. Niye dikkat çekmeye uğraşayım ki. Ne gerek var. Hatta internet olayını aklıma gelmese hiç sormayacaktım bile bu soruyu.

Değişik hayatımda ömrümde duymadım böyle bir şey yakın zamanda bunları tetikleyecek bir olay oldu mu? Eskiden olupta şimdi olmayan bir farklılık var mı hayatında? Sosyete olmayan uygun fiyatlı bir psikoloğa gidin.
Para yok işte maalesef. Öğrencilik.

Akşamları iyi uyu uykunu. Hayatı ponnyler gibi pozitif yaşamaya çalış içinde karamsarlık var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı