Merhaba arkadaşlar OLED ekran laptop arıyorum. Günlük kullanım dizi film tarzı şeyler için ve üniversite için kullanacağım. Uzun süre kullanmak istiyorum, sağlamlık açısından iyi olsun istiyorum yani.
Huawei MateBook 14 2024 (U5-125H/16GB/512GB) Ultrabook 53014APV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Swift Go SFG14-71-791C Ultrabook NX.KMZEY.001 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus ZenBook 14 OLED UM3402YA-KM062W Ultrabook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Lenovo IdeaPad Slim 5 83BF0065TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bunlar arasından hangisini önerirsiniz çok fark var mı aralarında, Huawei almak o fiyat için değer mi mesela?
@blackmagicc ASUS yenilenmiş. Bu bütçede bence alternatifi varken yenilenmiş alınmaz. Acer cihazı beğenirim ben de öneririm ama Matebook'daki yeni nesil yapay zeka destekli Ultra 5 işlemci ve pil ömrü ile bence bu listedeki cihazlar arasındaki alınabilitesi en yüksek dizüstü bilgisayar.
@blackmagicc ASUS yenilenmiş. Bu bütçede bence alternatifi varken yenilenmiş alınmaz. Acer cihazı beğenirim ben de öneririm ama Matebook'daki yeni nesil yapay zeka destekli Ultra 5 işlemci ve pil ömrü ile bence bu listedeki cihazlar arasındaki alınabilitesi en yüksek dizüstü bilgisayar.
Kullanılmış ürünü alıp bazı parçaları değiştirip piyasaya sürüyorlar ama hangi parçaları değiştirdikleri ve nasıl parçalarla değiştirdikleri soru işareti.