Olunan sınavları iptal eden özel okul

ArtvinliRadyant

Kilopat
Katılım
21 Ocak 2018
Mesajlar
1.072
Makaleler
1
Çözümler
5
Arkadaşlar selamlar. 11. sınıfa gidiyorum, biz tüm sınavlarımızı olup bir sonraki sınavları bekleyecektik fakat okulun almış olduğu karar ile olduğumuz sınavların iptal edilmesi gibi bir durum ile karşı karşıyayız. Eğer sınavlardan düşük alırsam da ortalamam boşu boşuna düşmüş olacak. Böyle bir durumda ne yapabiliriz, tecrübesi olan var mı? Durduk yere bitmiş olan sınavları tekrar yaptırmak çok gereksiz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yapılan sınavların iptali gibi bir durumun olmadığı söylenmişti diye hatırlıyorum, özel okullarda da geçerli olması gerekmiyor muydu?
 
Yapılan sınavların iptali gibi bir durumun olmadığı söylenmişti diye hatırlıyorum, özel okullarda da geçerli olması gerekmiyor muydu?
Sözde MEB hangi kararı alırsa ona uyuyorlar. Müdüre gidip neden falan demek istemiyorum çünkü ailem de dersleri tekrar etmiş olursun olur oğlum boşver kafasındalar. Sınav stresi bile başlı başına dert iken olduğumuz sınavı tekrar yapmaları garip. Zaten öğrencilerin gelecek kaygısı ortada. Gereksiz ek sınavlara girmek istemiyoruz açıkçası. Bazı hocaların dediğine göre okulda lise kısmı genel olarak düşük almış, telafisi olsun diyeymiş. Benim en düşük notum 80, bir tek kimyayı bilmiyorum ve ortalamamın düşmesi muhtemel.
Şikayet edebilirsiniz belki MEB'e.
Nereden şikayet edebilirim ? İnternette numaralarını bulamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı