Omen Gaming Hub içinde oyunlar gözükmüyor

İşletim sistemi
Windows 11

ByYanke

Zeptopat
Daha fazla  
HP Victus bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayara format attım sonrasında tekrardan Omen Gaming Hub yükleyim dedim. Yükledikten sonra oyunlarımın hiçbiri gözükmedi. Güncelleştirme yaptım tekrardan silip yükledim olmadı. NVIDIA uygulamasında oyunlar gözüküyor. Çözümü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Victus bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayara format attım sonrasında tekrardan Omen Gaming Hub yükleyim dedim. Yükledikten sonra oyunlarımın hiçbiri gözükmedi. Güncelleştirme yaptım tekrardan silip yükledim olmadı. NVIDIA uygulamasında oyunlar gözüküyor. Çözümü bilen var mı?

Aynı sorunu yaşıyorum önemli bir şey mi bilmiyorum tabii bugün bütün gün HP'nin desteğiyle WhatsApp üzerinden yazıştım en son dediği şey amirime bu konu hakkında bilgi vereceğim sonrasında size dönüş yapacağım dedi saat 5 ten beri dönüş olmadı

Benim gibi bir kaç kişi daha var uygulamayı yönetici olarak çalıştırıyorum kasıyor girmiyor illallahettim. Çok değişik bir durum. Geri dönüş alırsan beni bilgilendirirsen sevinirim dostum.

Dönüş aldığımda yazarım ama ne önemi var ki bunun ne işe yarıyor.
Omen ai özelliğini çok merak ettim oyunlarda performans etkisi çok varmış deniliyor vede oyunlarda verim almak için arka plandaki uygulamaları kısıtlıyor (booster özelliği). yani olması gereken bir uygulama. Windows lisans almadıysan arka fotoyu değiştiremiyorsun. ugulama içindeki fotoğraf galerisinden güzel wallpaperlar var onları kullanabilirsin (lisans almadan önce kullanıyordum). Başka özelliğini bende bilmiyorum.

Dönüş aldığımda yazarım ama ne önemi var ki bunun ne işe yarıyor.
Cevap alabildin mi dostum

Son düzenleme:
Omen AI özelliğini çok merak ettim oyunlarda performans etkisi çok varmış deniliyor ve de oyunlarda verim almak için arka plandaki uygulamaları kısıtlıyor (booster özelliği). Yani olması gereken bir uygulama. Windows lisans almadıysan arka fotoyu değiştiremiyorsun. Ugulama içindeki fotoğraf galerisinden güzel wallpaperlar var onları kullanabilirsin (lisans almadan önce kullanıyordum). Başka özelliğini bende bilmiyorum.

Cevap alabildin mi dostum.

Dostum HP Cloud recovery ile fabrika ayarlarına döndürdük Omen game hubu güncelledik ama sorun düzelmedi HP forumunda baktığımda 1 2 kişi daha HP Victus 15 modellerinde bu sorun olduğunu gördüm büyük ihtimalle bir bug var.

Güncelleme ile düzeltilmesi gereken kesin bir durum.

HP sanal destek + bunların üstüyle de konuştum (yabancı) bu sorundan hiçbirinin haberi yok ve verdikleri 5-10 tane çözümden hiçbiri işe yaramadı. Güncellemede çok uzun süre sonra gelir gibi duruyor bildiğim kadar Omen AI destekleyen oyun daha yok ilk oyun Valorant olacak herhalde HP Victus 15 mi kullanıyorsun?

HP sanal destek + bunların üstüyle de konuştum (yabancı) bu sorundan hiçbirinin haberi yok ve verdikleri 5-10 tane çözümden hiçbiri işe yaramadı. Güncellemede çok uzun süre sonra gelir gibi duruyor bildiğim kadar Omen AI destekleyen oyun daha yok ilk oyun Valorant olacak herhalde HP Victus 15 mi kullanıyorsun?
Hp victus 16 kullanıyorum. valoranta yada diğer oyunlara etkisi nasıl olacak onuda merak ediyorum. AI özelliği beta aşamasında deneyebilsek keşke ama oyunları görmüyor

HP Victus 16 kullanıyorum. Valorant'a ya da diğer oyunlara etkisi nasıl olacak onu da merak ediyorum. AI özelliği beta aşamasında deneyebilsek keşke ama oyunları görmüyor.

6 7 ay sonra Valorant'a gelir diye tahmin ediyorum da çok kullanan olmaz gibi duruyor çünkü AI FPS Boost'u nasıl yapılacak donanıma el atmadan donanıma el atılsa AI yerine işlemcileri daha iyi laptop satarlardı uygun fiyata aınin olayı (bence) grafikleri arkada çalışan programları maksimum kısarak görüntüyü bozmadan yüksek FPS aldırmak olacak bu da taş çatlasın 20 bilemedin 30 FPS fark yaratır.

HP Victus 16 kullanıyorum. Valorant'a ya da diğer oyunlara etkisi nasıl olacak onu da merak ediyorum. AI özelliği beta aşamasında deneyebilsek keşke ama oyunları görmüyor.

Düzelttinmi dostum durum nedir?

Son düzenleme:

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı