Omix 600 telefon Android 13'e nasil yukseltilir?

Güncelleme desteği geldi mi?

Güncelleme falan yok yani en yüksek 12 yazıyor bir de sitede böyle bir şey var Bu site benimki böyle gelişmiş ikonik değil biraz daha eski bende andirod 13 güncellemesi diye düşündüm bu sitedeki görseller de ki gibi güncellemeyi nasıl yapabilirim veya Android 13

Bu telefonda Custom ROM yok en iyi ihtimalle GSI ROM var oda 13 değildir muhtemelen, Android 13 kurup ne yapacaksınız ki?
Güncelleme gelirse yapabilirisiniz ancak.

Güncelleme gelmedi ama yapmak istiyorum daha gelişmiş falan müzik dinlediğinde gelişmiş özellikler ikonik daha güzel gözüküyor güncelleme gelmedi ama nasıl yapabilirim?

Güncelleme falan yok yani en yüksek 12 yazıyor bir de sitede böyle bir şey var Bu site benimki böyle gelişmiş ikonik değil biraz daha eski bende andirod 13 güncellemesi diye düşündüm bu sitedeki görseller de ki gibi güncellemeyi nasıl yapabilirim veya Android 13.

Güncelleme gelmedi ama yapmak istiyorum daha gelişmiş falan müzik dinlediğinde gelişmiş özellikler ikonik daha güzel gözüküyor güncelleme gelmedi ama nasıl yapabilirim?

Omix arayüzüne gelen özelliklerse güncelleme beklemelisiniz, Android'e öyle bir güncelleme geldiğini ben şahsen hatırlamıyorum.

Omix arayüzüne gelen özelliklerse güncelleme beklemelisiniz, Android'e öyle bir güncelleme geldiğini ben şahsen hatırlamıyorum.
Ben omix yazılım güncellemesi telefonda gözükmüyor ama internette gördüklerime çoğu kişinin ki gelişmiş ve daha iyi ara yüzleri bana gelmedi ama ben kendim indirip kurabilme ihtimalim var mı

Veya android 13 güncellemesini nasıl kurabilirim?

Bakın şöyle Bu bağlantı burada yazılım güncellemesi sitede gözüküyor ama telefonda göremiyorum ben yok

Ben Omix yazılım güncellemesi telefonda gözükmüyor ama internette gördüklerime çoğu kişinin ki gelişmiş ve daha iyi ara yüzleri bana gelmedi ama ben kendim indirip kurabilme ihtimalim var mı?

Veya Android 13 güncellemesini nasıl kurabilirim?

Bakın şöyle Bu bağlantı burada yazılım güncellemesi sitede gözüküyor ama telefonda göremiyorum ben yok.

Böyle bir güncelleme olması sizin telefonunuza da geleceği anlamına gelmiyor hocam, gelebilir de belki gelmez de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı