Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.802 Makaleler 1 Çözümler 12 2 Eylül 2023 #11 Omix alıp custom rom + gcam çakıp keyfine bakacaksın.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 2 Eylül 2023 #12 Recoo dedi: Omix alıp custom rom + gcam çakıp keyfine bakacaksın. Genişletmek için tıkla... Maalesef Omix X700 için custom ROM yok. Hadi GSI desek oda deneysel. Yani cihazı daha hızlı hale de getirebilir yavaşlatabilirde.
Recoo dedi: Omix alıp custom rom + gcam çakıp keyfine bakacaksın. Genişletmek için tıkla... Maalesef Omix X700 için custom ROM yok. Hadi GSI desek oda deneysel. Yani cihazı daha hızlı hale de getirebilir yavaşlatabilirde.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 2 Eylül 2023 #13 Recoo dedi: Omix alıp Custom ROM + GCAM çakıp keyfine bakacaksın. Genişletmek için tıkla... MTK SoC'e Custom ROM mu? Brick olma ihtimali çok yüksek...
Recoo dedi: Omix alıp Custom ROM + GCAM çakıp keyfine bakacaksın. Genişletmek için tıkla... MTK SoC'e Custom ROM mu? Brick olma ihtimali çok yüksek...
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 2 Eylül 2023 #14 Ama AndyYan, eremitein veya Nazim gibi bilindik geliştiricilerin GSI ları kullanılırsa kötü bir sonuç olması zor. 189454 dedi: MTK SoC'e Custom ROM mu? Brick olma ihtimali çok yüksek... Genişletmek için tıkla... Tam olarak doğru değil. Tamam MTK kaynak kodunu paylaşmaz ama brick olma ihtimali kişi hata yapmadığı (ve geliştirici) sürece düşük ihtimal. Ortada kod olmadığı içinde sadece Qualcomm a göre azıcık daha zımbırtılı Son düzenleme: 2 Eylül 2023
Ama AndyYan, eremitein veya Nazim gibi bilindik geliştiricilerin GSI ları kullanılırsa kötü bir sonuç olması zor. 189454 dedi: MTK SoC'e Custom ROM mu? Brick olma ihtimali çok yüksek... Genişletmek için tıkla... Tam olarak doğru değil. Tamam MTK kaynak kodunu paylaşmaz ama brick olma ihtimali kişi hata yapmadığı (ve geliştirici) sürece düşük ihtimal. Ortada kod olmadığı içinde sadece Qualcomm a göre azıcık daha zımbırtılı
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.802 Makaleler 1 Çözümler 12 2 Eylül 2023 #15 189454 dedi: MTK SoC'e Custom ROM mu? Brick olma ihtimali çok yüksek... Genişletmek için tıkla... Custom rom derken gsi rom demek istedim şuan Tecno marka telefonumda kullanıyorum. G96 işlemcili.
189454 dedi: MTK SoC'e Custom ROM mu? Brick olma ihtimali çok yüksek... Genişletmek için tıkla... Custom rom derken gsi rom demek istedim şuan Tecno marka telefonumda kullanıyorum. G96 işlemcili.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 2 Eylül 2023 #16 Recoo dedi: Custom rom derken gsi rom demek istedim şuan Tecno marka telefonumda kullanıyorum. G96 işlemcili. Genişletmek için tıkla... Merakımdan soruyorum hangi dağıtımı kullanıyorsunuz ?
Recoo dedi: Custom rom derken gsi rom demek istedim şuan Tecno marka telefonumda kullanıyorum. G96 işlemcili. Genişletmek için tıkla... Merakımdan soruyorum hangi dağıtımı kullanıyorsunuz ?
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.802 Makaleler 1 Çözümler 12 2 Eylül 2023 #17 YZBruh dedi: Merakımdan soruyorum hangi dağıtımı kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Project Elixir.
YZBruh dedi: Merakımdan soruyorum hangi dağıtımı kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Project Elixir.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 2 Eylül 2023 #18 @YZBruh, konudan bağımsız ama; GSI ROM için SoC'in aynı olması yeterli oluyor mu? Kamera vesaire nasıl uyumluluk gösteriyor?
@YZBruh, konudan bağımsız ama; GSI ROM için SoC'in aynı olması yeterli oluyor mu? Kamera vesaire nasıl uyumluluk gösteriyor?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 2 Eylül 2023 #19 189454 dedi: @YZBruh, konudan bağımsız ama; GSI ROM için SoC'in aynı olması yeterli oluyor mu? Kamera vesaire nasıl uyumluluk gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Hayır işlemci ile bile alakası yok.
189454 dedi: @YZBruh, konudan bağımsız ama; GSI ROM için SoC'in aynı olması yeterli oluyor mu? Kamera vesaire nasıl uyumluluk gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Hayır işlemci ile bile alakası yok.
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.802 Makaleler 1 Çözümler 12 2 Eylül 2023 #20 189454 dedi: @YZBruh, konudan bağımsız ama; GSI ROM için SoC'in aynı olması yeterli oluyor mu? Kamera vesaire nasıl uyumluluk gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Gsi rom tüm cihazlarda çalışması için tasarlanıyor. Yani kamera hepsinde çalışır, istersen stock kameranı da kurabilirsin.
189454 dedi: @YZBruh, konudan bağımsız ama; GSI ROM için SoC'in aynı olması yeterli oluyor mu? Kamera vesaire nasıl uyumluluk gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Gsi rom tüm cihazlarda çalışması için tasarlanıyor. Yani kamera hepsinde çalışır, istersen stock kameranı da kurabilirsin.