Onarım Ekranında Takılı Kalma Sorunu

Güntaç Aydın

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Mühendisi
Merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarım otomaik onarıma hazırlanıyor bölümünde takılı kaldı ve bilgisayar açılmıyor. Bütün seçenekleri seçsem de bilgisayarı onarım tarartması yapsam da sürekli aynı hatayı bilgisayar açılıp kapanınca yapmakta. Sistemim Windows 10. Lütfen çözümünü bilen var ise yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostum,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatırladığım kadarıyla, F8 ile onarım kısmına gelin, komut istemine tıklayın.

Bcdedit /set {default} recoveryenabled No

Yazıp Enter'a basın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostum,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatırladığım kadarıyla, F8 ile onarım kısmına gelin, komut istemine tıklayın.

Bcdedit /set {default} recoveryenabled No

Yazıp Enter'a basın.

Sorun düzelmedi scanning and repairing drive c diyip sürekli açıp kapattıktan sonra aynı hatayı veriyor
Kendini düzeltmiyor ve açmıyor bilgisayarı yeniden hiçbirşey silinmeden açmam ve dosyalarımı almam lazım yardımcı olabiecek varmı
Güvenli mod ilede açılmıyor bilgisayarı yeniden başlattığımda scanning and repairing drive c %100 olup tekrar yeniden başlattığımda bilgisayar onarıma hazırlanıyor ve yeniden başladığında yine repairing dirve c hatası vermektedir ve windows düzgün başlatılamadı hatası vermekte

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı