Onaylanan Dolandırıcılık "Ayarları 4K'ya Çektik Şimdi Bize Tekrar Para Ödeyin"

Katılım
4 Aralık 2014
Mesajlar
880
Makaleler
9
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde bir oyun çıkarmıştım. Şimdi Unreal'e tekrar girdim ve oyunu tekrar makyajlı halde build ettim ve oyundaki çözünürlük ayarlarına gizlediğim 4K'yı görünür yaptım. Şimdi oyunumu tekrar alın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sony'nin PS4'deki oyunları PS5'e getirirken iki ayarlama yapması neden ücret gerektiriyor, bu aptallığa hep karşı çıktım niye kimse ciddi sesler çıkarmıyor? 1 TL bile olsa ücret istenmemesi gerekirken bu dolandırıcılar niye para istiyor? Yeni monitör, yeni ekran kartı aldığımızda Steam bizden tekrar o oyunu satın almamızı istiyor mu? Veya Xbox böyle bir şey yapıyor mu? Settings'e girip ayarları değiştirmek ne zamandan beri Remaster kabul edilir oldu? 10 senelik ve 2 jenerasyonluk GTA V'in ayarları, bundan 7 sene önce PC platformunda GTX 780 sahiplerinin oynadığı ayarlara getirildi diye niye Rockstar bundan para istiyor? Bugün çok laf ettiğimiz Ubisoft bile yeni nesil versiyonlarına para istemiyor. CDPR, Witcher 3'e ve Cyberpunk'a yeni nesil güncellemesi getirirken para istemiyor da 7 senelik oyunlar niye para istiyor? Sadece bu oyunlar değil FF7 remake,RDR2 gibi örnekler var yine 60FPS çalıştığı için para isteyen.

Bunun adı aptallık buna göz yuman oyuncu kitlesi ise enayiden başka bir şey değildir.
 
Rockstar Trilogy'i bu yüzden çıkardı zaten. Aynı amaç dolandırıcılık değil bu, PS5'e göre portlanıyor oyun.
 
Rockstar Trilogy'i bu yüzden çıkardı zaten. Aynı amaç dolandırıcılık değil bu, PS5'e göre portlanıyor oyun.
Rockstar Trilogy'i çıkarırken oyun motorunu değiştirdi tam anlamıyla Remaster yaptı. Keza Call of Duty MW2 ve MW de öyle.
Anlaşılan uzun yıllar oyun stüdyolarında büyük bütçeli AAA kalitede oyunların yapımlarında yer aldınız.
Bilgisayar bilimi okuyorum nereden bileceğim ki ben?
 

Geri
Yukarı