Onboard Ekran Kartında Bellek Yükseltme

RAM'den verebilirsin.Şahsen ben Pes 2012 on board ekran kartıyla düşük'de oynuyordum :)

Amacım oyun oynamak değil bazen görüntü bile gidiyor :(

Sistem özelliklerini yazarmısın. Kendinmi seçtin ? yoksa bakkal amcaya mı bıraktın ?

2011 Yılında bakkal amcamıza toplattım eğer şimdiki aklım olsa asla o adama toplatmazdım. Sistemi özelliklerini tek tek yazmaya üşendim burdan bak ;

7mV5AL.jpg
b8gmym.jpg

Ekran kartım aslında MSI N430 GT 2 GB 128 bit fakat garantide :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart modelini belirtmemişsin. Anakartını CPU-Z ile öğrenebilirsen kitapçığa bakarak varsa BIOS'tan Onboard GPU belleğini nasıl artıracağını gösterebiliriz. Yine de çok şey bekleme çünkü G41'de belleği ne kadar artırırsan artır, değişen pek bir şey olmaz.

:D malum eski sistem pclerle yaşamak zorundaydım ve bu konuları bende çok araştırdım :D Ama artık anlıyorumki istediğ,n kadar ramdan alıp ekran kartına aktar ekran kartı aynı ekran kartı sadece ramini yiyorsun arkadaşım. Ekran kartı rami önemli değil. Önemli olan diğer fonksiyonları.

Ve hatta aynı onboard bende de var. 64 mb gta vice cty falan o tarz oyunlar oynanıyor en fazla. Bendeki 64 mb ve hatta laptop özelliklerime göre ram 4 gb olduğunda 1 küsüratlı oluyor ekran kartı paylaşımda ama hiç bir işe yaramadı yinede.

Son düzenleyen: Moderatör:
:D malum eski sistem pclerle yaşamak zorundaydım ve bu konuları bende çok araştırdım :D Ama artık anlıyorumki istediğ,n kadar ramdan alıp ekran kartına aktar ekran kartı aynı ekran kartı sadece ramini yiyorsun arkadaşım. Ekran kartı rami önemli değil. Önemli olan diğer fonksiyonları.

Ve hatta aynı onboard bende de var. 64 mb gta vice cty falan o tarz oyunlar oynanıyor en fazla. Bendeki 64 mb ve hatta laptop özelliklerime göre ram 4 gb olduğunda 1 küsüratlı oluyor ekran kartı paylaşımda ama hiç bir işe yaramadı yinede.

Yeni ekran kartı aldım :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı