Onboard ses kartı değişimi ya da USB ses kartı

berkbb

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba geçen ayda bu konuyu açmıştım ama bazı nedenlerden dolayı bilgisayarı yaptıramadım. Bilgisayarımın ses çipinde sorun var görüyor cihazı ama driverini elle güncelleyince mavi ekran veriyor. Format attım yine düzelmedi. Güvenilir bir bilgisayarcıya götürdüm onboard olduğu için 10 bilgisayarın ikisinde anakarta arıza verebiliyor dedi. Yani yüzde 15 20 anakart gidebilir, yerinizde olsam USB ses kartı takardım dedi. Ben ses konusuna çok önem veririm ses kaybı çok yaşamak istemiyorum bilgisayarın hoparlöründen de çok memnundum. Ugreen ses kartı ile JBL GO hoparlör kullansam seste çok kayıp yaşar mıyım? Yoksa ses kartını mı taktırayım? Sistem: HP CK004nt i5 8250u MX150. anakart HP 841C ses kartı Realtek ALC260. herkese çok teşekkürler.
Görseli de eklemek istedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210125-191333_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210125-191333_WhatsApp.jpg
    180,3 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart üzerinden çip değişimi yapmayın sakın. USB ses kartlarına yönelin. Creative güzel ürünler üretiyor. İsterseniz buna bakabilirsiniz:
Edit: Kargo parası nedir ya! Birazdan düzgün bir ürün önereceğim.
Ahauah çok teşekkür ederim peki çok perfonmans farkı olur mu onboard ile? Ve değiştirmek çok sakıncalı mı olur?

Performans olarak eğer kaliteli bir kart alırsanız Onboard'dan bile daha iyi olabilir. Onboard'ı değiştirmekten kaçının. USB ses kartı olarak bunları önerebilirim:
Bunun performansı hakkında bir bilgim yok. Fiyatı uygun.
Bir de bu var. Bi' tık pahalı. Ama Creative düzgün ses kartı üretiyor. Sorun yaşanmaz büyük ihtimal.

Sabrent Alüminyum USB Harici 3D Stereo Ses Adaptörü Windows ve Mac için. Tak ve çalıştır sürücü gerekmez. [Gümüş] (AU-DDAS): Amazon.com.tr 800 liraya çıkamam ancak creativein amazonda 270 230 liralık versiyonları var onları denemek istiyorum aslında. Şimdi idare etsin diye ugreen alıcam yanına da jbl go creativein uygun fiyatlıları da iş yapar mi?
İş yapar. Ben ses kalitesi açısından Creative önermiştim zaten. İdare etmesi açısından Ugreen de iş görür.

İş yapar. Ben ses kalitesi açısından Creative önermiştim zaten. İdare etmesi açısından Ugreen de iş görür.
Çok teşekkür ederim içim ferahladı. Onboarda müdahele edilmesi cidden riskliymiş bunu öğrenmem iyi oldu. Jbl go 2 almayı düşünüyorum hoparlor olarak da. Creative i de umarım alabilirim baya ileri seviyeye taşır gibi:)) sizin attiğınız amazon linkindeki de iyiydi. Creative Sound Blaster X G1 taşınabilir ses kartı (7.1 ve Kopfhoererverstaerker): Amazon.com.tr ayriyeten bu da var

Çok teşekkür ederim içim ferahladı. Onboarda müdahele edilmesi cidden riskliymiş bunu öğrenmem iyi oldu. Jbl go 2 almayı düşünüyorum hoparlor olarak da. Creative i de umarım alabilirim baya ileri seviyeye taşır gibi:)) sizin attiğınız amazon linkindeki de iyiydi. Creative Sound Blaster X G1 taşınabilir ses kartı (7.1 ve Kopfhoererverstaerker): Amazon.com.tr ayriyeten bu da var
Size yardım edebildiysem ne mutlu. Amazon'daki ithalat sanırım. Yani uzun bir süre bekleyebilirsiniz. Haberiniz olsun.

Size yardım edebildiysem ne mutlu. Amazon'daki ithalat sanırım. Yani uzun bir süre bekleyebilirsiniz. Haberiniz olsun.
Sizin amazonda ilk attiğınız creativein yorumları baya iyi. Elime biraz para geçince onu almak isterim açıkçası. Ugreenin yanına jbl go 2 iyi gider bu arada değil mi? Sonra creative ile jbl go super olur:))
Kafamı en çok kurcalayan onboarda müdahele ettirme konusu ve usbden ne kadar verimli olacağıydı. Iyi bir usb ses kartı onboardı da geçer haklısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı