Çözüldü One drivesetup.exe giriş noktası bulunamadı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mhmt.efe

Centipat
Daha fazla  
OneDriveSetup.exe - giris noktas: Bulunamadi.
Getuserdefaultgeoname yordam giris noktasi, CAUsers\…………..\AppData\Local\Microsoft\OneDrive\Update\OneDriveSetup.exe dinamik: Bağlantı kitaplığında bulunamadi.

Noktaları kendim yazdım onun yerinde kullanıcı dosyası ismi vardı. Bilgisayarımı aralıklı bir şekilde açıp kapattığımda bu hata kodunu alıyorum nasıl çözebilirim?

Çözüm
Getuserdefaultgeoname yordam giris noktasi, CAUsers\…………..\AppData\Local\Microsoft\OneDrive\Update\OneDriveSetup.exe dinamik: Bağlantı kitaplığında bulunamadi.

Noktaları kendim yazdım onun yerinde kullanıcı dosyası ismi vardı. Bilgisayarımı aralıklı bir şekilde açıp kapattığımda bu hata kodunu alıyorum nasıl çözebilirim?

OneDrive'ı kaldırıp Microsoft Store'dan tekrar indirmeyi deneyin.

OneDrive'ı kaldırıp Microsoft Store'dan tekrar indirmeyi deneyin.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı