Merhaba. Güncellemeden sonra Galaxy S24 ve Tab S9 cihazımda birçok sorunla karşılaştım. Dile getirilmesi gerek diye düşündüm. Şu şekilde:
- YouTube'da bazen düz videolarda ekrana tıklamama rağmen durdurma ekranı gelmiyor, shorts kısmında ise beğeni, yorum, ileri sarma kısmı gelmiyor.
- WhatsApp'ta sesli mesaj gönderirken sesli mesaj ikonunu tutup kaldırdığımda bazen takılıyor, mesaj yazma kutucuğu da kayboluyor ve chat kilitleniyor. Sohbetten çıkıp girmem gerekiyor.
- WhatsApp bildirimlerinde kişi isim ve profilleri karışıyor. Mesela kız arkadaşım bir mesaj yazıyor, Enes adlı arkadaşım yazmış gibi görünüyor. Bildirime tıklayınca birden kız arkadaşımın chatinde oluyorum. Bu beni ciddi anlamda zora sokuyor.
- Tab S9 cihazımda bazı uygulamaları (iLightshow gibi) yan ekranda kullanamıyorum. Yani dikey olarak kullanmamı istiyor uygulama. Yatay kullanmak isteyip pencere içinde görüntüleyince uygulamadan atıyor.
- Hem S24'te hem Tab S9'da dinamik duvar kağıdı seçiyorum, birkaç saat sonra modelin varsayılan duvar kağıdına döndürüyor. (Güç modu açık değil.)