OneDrive Denetim Masası'ndan sildim nasıl geri yüklerim?

520199

Hectopat
Arkadaşlar selam, ben bir eşeklik yapıp Denetim Masası'ndan OneDrive'ı sildim sonra kalan dosyalarını da sil dedim. Dosyaları geri dönüşüm kutusundan sildiğim an masaüstüm falan gitti şimdi geri yüklemem gerekiyor. Bu arada verilerin tamamını yedeklemedi durdurduğum için yarıda neyse yedeklenen verileri geri alsam yeter diğerleri gitti zaten. Şimdi 1. OneDrive geri nasıl yükleyebilirim bilgisayara? 2.yükleyip hesabıma girince aldığım sorun çözülür değil mi? Dosya gezginine girince işte C: Users kullanıcı adım onedrive/masaüstü kullanılamıyor hatası alıyorum. Yani masaüstüm falan bomboş şu an gitti geri yükleyip hesaba girince hata düzelir mi? Bir de OneDrive nasıl yükleyebilirim geri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin uğraşmana gerek yok. OneDrive illeti kendi geri gelecektir.

Hocam nasıl gerek yok şu an masaüstüm falan gitti hata alıyorum geri nasıl indireceğim onu soruyorum ve giriş yapınca veriler yüklenir geri yani hata çözülür mü? @TinyGamer

Eğer masaüstündeki kısayollar OneDrive'a yüklendiyse ki yüklenmiştir Windows bir süre sonra kendi OneDrive'ı yüklüyor. Ben sildikce o geri yüklüyordu.

Eğer masaüstündeki kısayollar OneDrive'a yüklendiyse ki yüklenmiştir Windows bir süre sonra kendi OneDrive'ı yüklüyor. Ben sildikce o geri yüklüyordu.
Kanka yüklemiyor sen sildiğin için indirmesi lazım.

Hocam sağ olun ben nasıl bir hata yapıp sildiysem şimdi geri giriş yapınca aldığım hata düzelir mi peki?

Hocam tamamdır geri geldiler fakat simgeler böyle gözüküyor neden olabilir bir de geri geldikleri için OneDrive kapatmak istiyorum uğraşamam bununla nasıl yapabilirim acaba ya da kalsın mı tavsiyeniz nedir?

@613366

Yukarıdaki oyunlar Steam oyunu oldugu için web olarak gözüküyor sıkıntı olmaz onlardan.
Yani hata almassan kapat(Dosyan Felan yoksa).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…