P peronlayd Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 42 12 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar öncelikle merhaba, Sistemi biraz rahatlatmak için OneDrive yedeklemeleri kapattığımda masaüstündeki tüm dosyalar gitti. Hem bu OneDrive'ı kapatmak istiyorum hem de dosyalarımın kaybolmasını istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar öncelikle merhaba, Sistemi biraz rahatlatmak için OneDrive yedeklemeleri kapattığımda masaüstündeki tüm dosyalar gitti. Hem bu OneDrive'ı kapatmak istiyorum hem de dosyalarımın kaybolmasını istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
332merek Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 620 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #2 OneDrive masaüstündeki kısayoları yedekler yani masaüstühndeki görülen her şey aslına onedrvende ondirveyi PC nden sil onnlarıda geri yükle.
OneDrive masaüstündeki kısayoları yedekler yani masaüstühndeki görülen her şey aslına onedrvende ondirveyi PC nden sil onnlarıda geri yükle.
P peronlayd Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 42 12 Kasım 2023 #3 332merek dedi: OneDrive masaüstündeki kısayoları yedekler yani masaüstühndeki görülen her şey aslına onedrvende ondirveyi PC nden sil onnlarıda geri yükle. Genişletmek için tıkla... tamamdır eyw hocam 332merek dedi: OneDrive masaüstündeki kısayoları yedekler yani masaüstühndeki görülen her şey aslına onedrvende ondirveyi PC nden sil onnlarıda geri yükle. Genişletmek için tıkla... silmeden bunu yapmamın bir yolu var mı peki ? peronlayd dedi: tamamdır eyw hocam silmeden bunu yapmamın bir yolu var mı peki ? Genişletmek için tıkla... çünkü tarayıcıda 10-15 tane hesabım var o hesapların çerezleri şifreleri vs giderse sıkını olur benim için
332merek dedi: OneDrive masaüstündeki kısayoları yedekler yani masaüstühndeki görülen her şey aslına onedrvende ondirveyi PC nden sil onnlarıda geri yükle. Genişletmek için tıkla... tamamdır eyw hocam 332merek dedi: OneDrive masaüstündeki kısayoları yedekler yani masaüstühndeki görülen her şey aslına onedrvende ondirveyi PC nden sil onnlarıda geri yükle. Genişletmek için tıkla... silmeden bunu yapmamın bir yolu var mı peki ? peronlayd dedi: tamamdır eyw hocam silmeden bunu yapmamın bir yolu var mı peki ? Genişletmek için tıkla... çünkü tarayıcıda 10-15 tane hesabım var o hesapların çerezleri şifreleri vs giderse sıkını olur benim için