OneDrive yeni bilgisayara eski dosyaları yükledi

AnTİ_DoTE

Kilopat
Katılım
10 Ekim 2015
Mesajlar
262
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
DDR5 CL40 4800MHz
SSD veya HDD modeli
Micron 1 TB
Ekran kartı
Nvidia RTX 3070 Ti
Anakart
Laptop
İşlemci
AMD Ryzen 7 6800H
İyi günler, yeni aldığım laptopu açtım ve güzelce kurdum. Kurulum sonunda masaüstüne geldiğimde OneDrive açıldı ve diğer laptopa bağlı olduğu için oradaki dosyaları yeni laptopa yüklemeye başladı. Masaüstüne 3-5 benim öbür laptoptaki PDF'lerimi indirdi. Onları sildim ve OneDrive'dan oturumu kapatıp devre dışı bıraktım. Ama bu durum biraz canımı sıktı. Sıfır laptopta böyle şeyler istemiyordum çünkü öbür laptopu biraz hor kullanmıştım. Daha doğrusu onda bir sıkıntı varsa(normalde dikkatliyimdir) yeni laptopa bulaşmasın diye. Sorum şu masaüstü ve OneDrive'ın içindeki dosyalar dışında yeni bilgisayarın başka bir yerine başka bir şey eşlemiş midir?
 
Windows ayarlarır belgeler tarayıcı (Edge) ayarları vs eşitlenmiştir eğer kökten temizlemek istiyorsan OneDrive girip yedeklenmiş ve eşitlenmiş bulut verilerini komple silip kurulum yapman.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse soruya cevap vermemiş, yeni bilgisayara zarar geleceğini sanmıyorum. İndirilen dosyalar çok önemli olmayan pdf dosyaları ve boş uygulamalar ise zarar gelmez. Diyelim bu dosyaların içinde virüs var siz o dosyaları açmadığınız sürece de bilgisayara zarar gelmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı