OneNote Çizim Sorunu

Weatherman

Centipat
Yakın zamanda A101'de satışta olan Lenovo Ideapad S145-15AST adlı Notebook'u satın aldım. Yüklü olarak orijinal Windows geldiği gibi ben de yüklediğim her şeyi orijinal tutmaya çalıştım. Windows'un bana sunduğu ayarlara hiç dokunmadım ve sadece Office programları gibi ihtiyacım olan şeyleri yükledim. Lisanslı Office 365 yükledikten sonra alt programlarının ayarlamalarını yaparken fark ettim ki OneNote içinde çizim yapmaya çalıştığımda ekran ortada sadece imleç gözükecek şekilde gidiyor ve birkaç saniye sonra geri geliyor. Her deneyişimde aynı şekilde oldu ve daha sonra bunun sadece OneNote için değil, Microsoft Edge içinde bulunan ekrana not alma özelliğinde de olduğunu fark ettim. Paint içinde sorunsuz yazıp çiziyor ama Paint dışında neden yaptığını anlamadım. 4 GB RAM yetersiz kaldığı için mi yoksa değiştirmem gereken bir ayar olduğu için mi bu halde acaba? Yoğun bir şekilde not alacağım için bu sorunu çözebilmek benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Kastettiğim OneNote'un içindeki çizme bölümüydü. Notun üzerine küçük de olsa çizimler yapmak için kullanılan özellik. Yazıyı düzelteyim en iyisi.
O özellik sadece dokunmatik cihazlar için olabilir. Office ile gelen Onenote'u mu deniyorsun Windows Mağazasında bulunanı mı?

Birde Mağazada ki ile dene. Eğer touchpad ile deniyorsan fare ile dene birde belki driver yüzünden olabilir.
Hem tüm Office programlarını hem de OneNote'u ayrı ayrı silip tekrar yükledim ve bir fare ile de denedim değişen bir şey olmadı. Ama şöyle bir şey fark ettim ki gökkuşağı renkleri gibi farklı renklerde kalemler ile çizmeye başladığımda bir sorun olmuyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı