Oneodio A71D alınır mı?

Katılım
21 Eylül 2018
Mesajlar
20.347
Makaleler
14
Çözümler
113
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
What am I? - I do not know...
77 TL kupon ile 114 TL'ye geliyor, vergi ile beraber 150 TL'nin altına alabilirim gibi. Önerir misiniz? Öncelikli amacım rahatlık, ses kasma gibi bir derdim yok. Eğer farklı önerileriniz var ise güzel olur, Eksa E900 alacaktım ancak rahatlık ön planda değil o yüzden önermeyin lütfen.
Maksimum bütçem 77 TL'lik kupon ile 270 TL, ancak 200 TL'yi geçmezse daha iyi olur malum vergi için para koyabilirim.
 
Biliyorum hocam, ancak konforlu olduğunu sanmıyorum. Gözlük kullandığım için çok rahatsız edebilir diye düşündüm. Büyük ve hafif olması mantıklı gibi gelmişti.
 
Biliyorum hocam, ancak konforlu olduğunu sanmıyorum. Gözlük kullandığım için çok rahatsız edebilir diye düşündüm. Büyük ve hafif olması mantıklı gibi gelmişti.
Düşündüğünüzden daha rahat, emin olun. Ben kablosuz olanını kullanıyordum, içinde pil olmasına rağmen yokmuş gibiydi. Kafa bandı kısmından ötürü çok rahat. :D

Bu bir de kablolu modeli, içinde pil yok. 70-80 gram daha hafif.
 
Eksa E900 alacaktım ancak rahatlık ön planda değil o yüzden önermeyin lütfen.
Nasıl değil? Deri pedleri kulağa tam oturuyor. Şu ana kadar Mediamark'ta falan bir sürü kulaklık denedim, en rahatı şu an kullandığım E900 (Pro). İki cihazdan yaptığım kupon kardeşliği ile E900 Pro'ya vergisi kargosu 230 TL ödedim, bütçenizi de çok zorlamaz. Deneyimlerimi paylaştım, bugün de incelemesini atacağım.

Gözlük kullandığım için çok rahatsız edebilir diye düşündüm.
Bunu kullanmadığım için bilemeyeceğim ancak her kulaklık gözlük ile rahatsız eder gibi geliyor.
 

Geri
Yukarı